reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny jeśli trzeba coś zmienic w liscie mamus to wysyłajcie wiadomosci na priv to poprawie np płeć :)
kto się jeszcze nie dopisał tak samo :)

reklama
Czarna poszlo do Ciebie na priv.
Przepraszam Was,ale mam humor taki ze sie wylaczam.W gorach snig spadl,u nas sie zimniej zrobilo,wiec pewnie stad to wszystko+nasze zmartwienia.
Dobranoc i slodkich snow!

Dobry wieczor, doczytalam szybko te pare stron, a teraz sie zbieram, bo za niecala godzine (+czekanie....) mam wizyte u lekarza, a jeszcze z pol godz trzeba na dojazd. Odezwe sie, jak juz bede w pracy, a wy w lozkach pewnie.
Dzis pierwszy dzien 19 tygodnia :)

dolegliwości? piersi mniej bolą i nie wymiotuję (od jakiegoś tygodnia). reszta bez zmian.
a z tych przyjemniejszych? codziennie w okolicach 23h nasz dzidziuś kopie jak szalony. kiedy mąż albo syn chcą poczuć - przestaje, żeby zacząć kiedy wezmą rękę. Mąż się śmieje, że udaje, ale ja dobrze wiem, że nasze dzieci są złośliwe po nim:)

linii na brzuszku nie mam i nie miałam z Bartim, ale pępek jest prawie płaski:) i kudłaty:)

WIKASIK - będzie wspaniale, napisz jak po wizycie:)

no i choinka już oprawiona "rozprostowuje się" po pobycie w siatce a później ubieranko:) uwielbiam ten zapach świeżo wniesionej choinki do domu,od razu poczułam święta:-)

Ja dolegliwości nie mam żadnych. Czuje się rewelacyjnie cały czas. Piersi czasem delikatnie bolą,ale ledwo zauważalne to. Kreski na brzuchu jeszcze nie mam. W poprzedniej ciąży miałam ale chyba później mi się pojawiła,w 20 którymś tyg.

Jestem. Dopiero teraz! Poranek sie okazal beznadziejny! Mialam wizyte na 7:30 - maz potwierdza, bo byl przy ustalaniu i slyszal. Na miejscu bylismy pare minut po czasie, w dodatku nie moglam znalezc, gdzie to jest w szpitalu... Okazalo sie, ze dlatego, ze poczekalnia byla za wielkimi ZAMKNIETYMI (calkiem, za zamek) drzwiami, ktore otwieraja od 8 rano... a pierwsze wizyty sa o 8:45 i taka godzina dla nas byla w systemie. Normalnie czulam sie jak idiotka, zaplakana idiotka w dodatku. Ale nadal wiem, ze kto inny namieszal. Tylko nie wiem, jakim cudem,skoto o 7:30 to wszystko zamkniete na 4 spusty.

Na szczescie z dzieckiem wszystko ok, ale ile lez i nerwow bylo to moje. Ok, ide do lekarskiego watku ;)

Witam Majoweczki!

Wikasik
nie ma sensu sie stresowac,ale wierze ze zle Ci z tym.Glow do gory,najwazniejsze ze macie sie dobrze i ze widzialas dzieciatko :tak:
Zanetaa to u nas odwrotnie i V i Leo teraz jak tylko czuja ze Tatus sie zbliza do brzuszka to odzywaja sie dokladnie pod miejscem "ciezaru"-reki czy glowy-godziny wierecenia sa podobne ok.22-23,potem 5-6rano i po slodkim,to najwiecej i najwspanialej ;-) Aktualnie teraz tez mi przekazuje wiadomosci alfabatem morsa i dziekuje za sniadanko:-p

Dzien dobry dziewczynki przepraszam ze mnie nie bylo ale mam egzaminy dalsze przed soba i siedze nad ksiazkami nie mam kiedy wejsc do was tutaj ale od poniedzialku to sie zmieni :-)

reklama
Cześć Dziewczynki!
Ja zaraz jadę odebrać wczorajsze wyniki - trzymajcie kciuki, żeby tym razem były już dobre:tak:.
Pozdrawiam WAs gorąco i do później:)

Do góry