reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

reklama
myslicie ,ze w ciazy lampka wina moze zaszkodzic?
dokladnie- tez tesknie za winkiem :angry: ostatnio pozwolilam sobie na troszeczke, ale jak juz poczulam "wate w nogach" to odpuscilam... a to uczucie pojawilo sie po paru lykach :-D
Moj tata jest najlepszy... moj chlop i on pili po pare kieliszkow wodeczki a tata do mnie... a ty sie nie napijesz?? wypij, jeden nie zaszkodzi :-D no ladnie jak on tak o mame w ciazy dbal to ja dziekuje.... co jak co ale wodki w ciazy nie tkne.

Kochan przyjdzie czas i na Ciebie.
Pierwsze dziecko zwykle czuje się dużo później niż kolejne ,a le też nie ma reguły.
Głowa do góry ,ważne ,że jest dobrze .:tak::tak:

ale ja wam tak zazdroszcze... chyba juz kazdy z was czuje ruchy... jest jakas co jeszcze nie czuje????

cześć kochane majóweczki!!

dawno mnie nie było, a nawet sama nie pamiętam już ile..........

ogólnie walczę z bólem zęba, wizyta u dentysty nie pomogła...
nie wiem jak u Was bo muszę Was podczytać, ale u mnie jest chłopiec... albo Alanek, albo Igorek....
poza tym mam kłucia w brzuchu.. nie spię czasem po nocach.... kłuję jakby ktoś igłą wiercił w brzucholu.
poczułam ruchy małego, ale takie delikatne... jakby obrót czy coś... a narazie cisza i spokój.... martwią mnie te kłucia i bóle w bokach.... mam okropne swędzenia nóg, rąk - ale tylko na zgięciu łokcia oraz na twarzy... tarka normalnie... w środę idę do dermatologa... kolejna wizyta u gin dopiero 28 grudnia:(

a ja mam ochotę na picolo:) a co... szampan truskawkowy mniam, mniam!!

hej
to i ja tak nieśmiało dołącze do Was majóweczki, jestem już sierpnióweczką 2005 (mam synka Aleksandra) a teraz mam nadzieje noszę córeczkę , a to się potwierdzi bądź nie już 29 grudnia na usg, połówkowym nie moge się doczekać termin poki co mam na 15-18 maja
a od dziś jestem na zwolnieniu więc pewnie bedę miala wiecej czasu i będę regularnie zaglądała;-)
pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczynki :) Chwilke mnie nie bylo, ale bylismy w szale zakupowym prezentow, bo jechalismy z malym do Polski, teraz juz tu jestem i zostaje do wigilii, wiec troszke wiecej luzu, choc i tak nie do konca, u nas wszsytko ok, z dzidzia tez, bo nie wytrzymalam i od razu poszlam tu na usg, reszte napisze w innym watku, ale jestem leciutko zawiedziona :)) Witam nowe mamusie i pozdrawiam "stare':-D:-D:-D:-D

reklama
Wszystkie dobijamy do polowy ciazy i mam pytanie...Jak jest u was z dolegliwosciami?
Bola was jeszcze piersi(bo mnie tylko sporadycznie za to zrobily mi sie takie ciemne obwodki do okola brodawek)
Macie juz ta slynna linie na brzuchu?(u mnie jeszcze nie widoczna)
a co z rozstepami...czy juz sie pojawily?(ja jeszcze na szczescie ciesze sie gladkim brzuszkiem)
moze doszly jakies nowe dolegliwosci?
Ja od kilku tygodni czuje sie super i gdyby nie brzuch ktorego jest niewiele to nikt by nie wiedzial ze jestem w ciazy(moj tesc dopiero tydzien temu uwiezyl ze jestem 2w1:o))

Do góry