reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Mam fatalny humor i nic mi sie nie chce, ani pisac...
Ale! Bra - tak fantastycznie bylo przeczytac Twojego posta, ze musze naskrobac! Gratulacje - jakie to cudowne! Az mi sie usmieszek pojawil! :*** Usciskaj Lenusie mocniej jeszcze i ode mnie!!! :))):D

aina- tak mi przykro... to prawda, ze ten miesiac przeklety jakis :(((

Obejrze se 'Przepis na zycie' moze mi humor sie poprawi trochu... jak moj skonczy te jeb..... mecze ogladac... o wpol do koniec!

reklama
Cześć Dziewczyny, znów mnie trochę nie było, postaram się nadrobić chociaż trochę. W dzień wcale nie mam czasu, mój mąż był cały miesiąc w domu, więc albo on siedział na kompie, albo Mati, a jak już ja się dostałam to buszowałam na Allegro za zimowymi ciuchami dla dzieci.
Wstaję rano o 7.oo wyszykuję Mateusza na autobus i kładę się z Mają jeszcze, potem wstajemy ok 10.oo/11.oo kawka, spacerek, jadę po Matiego do szkoły, czasem też siostrzeńca odbiorę, obiad, potem jedziemy na różaniec, po powrocie lekcje, szykowanie ich do snu i tak codziennie. Maja nadal dużo czasu spędza na cycu, ale nauczyła się brać smoczka, więc juz do zaśnięcia cyca coraz mniej potrzebuje.

heja dzis pierwsza?

bra gratuluje to musi byc cos pieknego :) moja zaczyna rece do mnie wyciagac i podniecam sie :p a jak uslysze mama to chyba padne:)

Aina czas przykrych wiadomosci u ciebie sie skonczyl przykro mi:(

mandrzejczuk gratuluje zabkow i powodzenia z urzedami

marzena super ze firanki sa fajne:p

Dziewczyny,a czy ogladalyscie wczoraj DDTVN o kobiecie tylko kurde nuie pamietam jakiej narodowosci cos z tych akosnookich ale nie chinka, no a mianowicie mieszka ona w Polsce i byli u niej z wizyta na temat karmienia piersia. No i u nich nie ma tak jak u nas, ze cebula, czosnek uczulaja oni wlasnie tego jedza najwiecej! Zupy cebulowo-czosnkowe,warzywa ktore u nas sa wlasnie niewskazane przy karmieniu no i ze dluga karmia piersia, kurde nie pamietam wszystkiego ale zapadla mi w pamiec ta dieta cebulowo-czosnkowa.

Witajcie :) Mandrzejczuk zazdroszczę Ci tego suwaczka zębowego;-) Nasze chłopaki są z jednego dnia, mój nie ma jeszcze zębolków a wczoraj podczas kąpania już się podnieciłam bo jak mi palucha gryzł to wyczułam coś ostrego, ale później sprawdziłam i jeszcze nic nie widac, ale ostre czuć. Może lada dzień się wyklują...
Ja właśnie wstałam, mały leży jeszcze z tatuniem w łóżku, ja umyłam głowę i Was troszku nadrabiam bo do karmienia jeszcze 45 min. zostało. A Kubuś sobie właśnoe śpiewa "ła ła ła" na różnych wysokościach":-D

tak ja ogladalam bardzo mi sie to podobalo;) widac ze nie wszystko jednak szkodzi i to kwestia tego czy sie dziecku daje czy nie ale to chyba do karmienia;P

Majowa pociesze cie;) U mnie 2 tygodnie cos czuc ostrego a zeba ni ma hihi;)

Hej Kobietki:)
My mamy ogromne marudzenie z rana, sił mi bra!
ręce nie, leżeć nie,zabawki nie, chodzic NIE, skakać NIE!! Mama NIE!!!
:-(
Mandrzejczuk gratuluje ząbków!

reklama
karolq to faktycznie mnie pocieszyłaś :-D No ale wszystko w swoim czasie ;-) Ja miałam 6 miesięcy i 10 dni jak mi wyszedl pierwszy ząb, więc moje dziecię ma jeszcze czas. To tylko mamusia tak się niecierpliwi i już by chciała być pokąsana :tak:

aina całusek dla Jasia na 5 miesięcy :-)

Do góry