reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Ania sliczny awatarek.
Kamcia witaj.
Mandrzejczuk te nasze robaczki to chyba sado-maso lubia... moj ostatnio sobie wlasnie tak czolo zalawij...
Sylwia trzymam kciuki...
Oj i nie wiem co jeszcze....
zmeczona jestem...

Witam się ...
Kurcze tyle się dzieje, że niewyrabiam i już chyba nie nadrobie :( śledze tylko wiadomości o Filipku.
My chorzy po weselu ... u mnie skończyło się gorączką 39 stopni i antybiotkiem ... młody i pan mąż też chorzy... także szpital mam w domu :/
Pozdrawiamy...

A my szykujemy sie na jutrzejsze chrzciny. Ciekawe jak młody w kościele da radę, bo obecnie ma eteap ze jak widzi kogoś obcego to płacze.

Hej!

Lepi jak przeczytalam Twojego posta pod moim - tego wczorajszego - dokladnie to samo bylo u nas! Tylko nie mialam nawet sily pisac wiecej.. Po prostu wycie bylo.. Ale dzis juz okej. Polke katar meczy i pewnie dlatego.. no i pogoda tez do d.....y. Powodzenia! Mnie to glowa do teraz boli.. :)

Alex - udanego chrztu ! Miejmy nadz. ze Oliwierek bedzie grzeczny i ..towarzyski :))
Zelka - zdrowka! U nas tez chorobska ost.byly..
Sylwia - kciuki zacisniete! :):*
Kamcia - tez ma juz neta w calym domu! Router zamontowany! Hurraaa! :) ...ale nadrabiania pewnie znacznie wiecej niz Ty mam :/
Mandrzejczuk - biedny maly.. ale i tak slodko wyglada! Maly zboj :*** U nas na wizycie nawet nie wymacal dr dziasel ,,,, tylko farmazony wali zawsze ksiazkowe, ze zeby to wtedy i wtedy, w 7 m-cu, ble ble bla bla, a sie dzieje cos i pewnie za niedlugo wyjda//////przeca widze! :p

Spadam bom padnieta... Byla u mnie przyjaciolka dzis, a malz zmyl sie na bilarda - i wrocil nawalony,,,,(!)... dobrze ze na kanapie zostal to se Polusie biore do lozka w nocy po 1 karmieniu i tyle! pfffffff...
Dobranoc! Xxxxxxxx

Kamcia ja wlasnie nie wiem co u sie stalo, kladlam go spac z cala buska w nocy wstaje na amciu a tu taka szrama, podejrzewam ze pazurkiem sobie to zrobilo bo strasznie sie tej nocy meczyl przez zabki i ciagle machal rekami i nogami..

Żelka wspolczuje choroby ja juz od 2 tyg sie mecze, po tygodniu troche mi przeszlo a teraz od 2 dni znowu gile w nosie ale u mnie to czosnek i cebula w ruch i zaraz przejdzie

Alex trzymam kciuki za chrzciny

Ale mlody sie wczoraj wymeczyl o mamusiu...ale jak nigdy pierwszy raz w tym tyg zasnal juz o 19.00 przyjechala tesciowa a my poszlismy na 2 godzinki ze znajomymi w miasto. Chlopy pili piwko a my po salatce i pucharku lodow z owocami :tak: oj jak mi te wyjscie po calym tyg dobrze zrobilo. A nocka dzisiaj spokojna pierdzioch wstal o 8.00 i 45min sobie spiewal tera siedze i czekam na the vois of poland bo moja kolezanka jest w druzynie Nergala

Witam się na chwileczkę;-)
U nas dzisiaj znowu zimno...brrr..
Młody mi zrobił w nocy pobudkę,bo katar go męczył:confused2:Jestem niewyspana,małża nie ma,bo w komisji siedzi,teściów nie ma-bo sobie na zakupy pojechali,więc cały dom i dzieciaki na mojej głowie.
Alex udanych chrzcin :-)
mandrzejczuk mój Remik też co chwila ma jakąś ranę na buźce (nawet po obcięciu paznokci!). P.S. Która to dziewczyna u Nergala?Bo oglądam ten program ;-)
Żelka zdrówka życzę dla całej rodzinki:tak:
No nic,lecę obiad robić,bo mlody śpi.
OOO właśnie się rechotał przez sen:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
witam w tę ponurą niedzielę...
nie mam dzisiaj weny na nic... dostałam mój pierwszy okres :confused2: nic mnie nie boli tyylko tak w środku się czuję jkaś poobijana...

czy jest jeszcze jakaś mama co nie miała jeszcze @ ??

poczytam później bo coś mi mozilla szwankuje i nie otwiera stron tylko się blokuje.. późńiej spróbuję to przeczyścić :-)
a wieczorkiem doprowadze majowy wątek do ładu ;-)

Do góry