reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Witam was babeczki i zaraz zmykam bo dużo roboty mam. Nie wiem czy dzisiaj jeszcze uda mi się wejśc bo siorka wyjeżdża i nie będzie lapsa anie wiem o której wróci.
Marzenka pogratuluj młodej parze, to jest jak taka kropka nad i.

reklama
Witam się z rana :)
Super Kamcia że jestes z powrotem, ale nas teraz pewnie poopieprzasz ;)
marzena- pogratuluj młodym :)

U nas dzisiaj brzydko, ale trzeba zmykać na basen potem :) Mały bąbel budził się co półtorej godziny z krzykiem, tylko cyc go uspokajał, bo głodny nie był, a nawet na cycu nie zasypiał jak zawsze tylko odkładałam go jeszcze z otwartymi oczkami. Cos mu się pomyliło dzisiaj.

agniieszka my spalilismy dwie w ciagu dwoch miesiecy ale służyly do uspokajania malej:-) teraz juz na szczescie suszarka nie potrzebna:)
styna witaj:)
kamcia ciesze sie ze masz juz neta:)
mandrzejczuk sznyta to na bank od paznokcia. Moja mala tez kiedys sobie przez pol policzka przejechala... a paznokcie rosna jej masaktycznie musze obcinac co drugi czasem co trzeci dzien...

Witam....
biore sie troche za sprzatanie bo mam strasznie bruuudnoo blee. takze odkurzanie, mycie prannie fuj az mi sie nie chce nawet pisac o tym:p

Sylwia trzymamy kciuki.
Ja tylko wpadłam przesłać Mikołajkowi Salsery buziaka z okazji ukończenia 4 m-ca:-)
Kamcia super, że już jesteś

Uciekam mamy gości na dzisiaj niedawno się zapowiedzieli więc muszę zrobić coś na szybko do jedzenia.

Witajcie,
u mnie znowu szał...
teraz M chodzi z Zośką na rękach i pośpiewując próbuje ją uspokoić:baffled:. Co się znowu dzieje, to już drugi taki dzień (szczęście, że sobota i nie jestem sama w domu:-p).
MIłego weekendu gdybym czasem nie miała chwilki, żeby tutaj zajrzeć.

reklama
Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Mlodemu ida 2 zeby!!!!!!!!!!!!! 2 naraz na dole!!! Ja nie wiem czy ta lekarka slepa czy jak ale dzisiaj normalnie juz je widac :szok: od rana mlody beczy od godz 6.00 zjadl tylko 60ml dalam dzisiaj i viburcol i czopa paracetamol oba pomogly tlyko na chwile juz chilismy na pogotowie jechac ale maly sie uspokoil teraz tata nosi go na samolota i na razie spokoj tylko teraz sie zastanawiam czy nie zaszkodzi mu tak codziennie ten czopek? Kupilam tez dentinox na zebale...ja pierdziele po tygodniu juz mam dosyc...

a tak mlody bawil sie w Rambo ;-)

Uploaded with ImageShack.us

Do góry