reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

bylismy na Lanzarote, to wyspa wulkaniczna wiec niestety zero trawy, malo kwiatow ale widoki niesamowite. czerwona wulkaniczna ziemia... kosmos normalnie:) zupelne odbicie od naszego swiata:)

reklama
mmm kurde ale mi smaka narobiłaś na wakacje :tak:
Ja generalnie jestem zakochana w Grecji ale Wyspy dla mnie są numerem drugim pod względem krajobrazów!!

Jakoś w ogóle nie ciągnie mnie do tych arabskich krajów, tym bardziej teraz do Egiptu. Wystarczył mi widok rekina w oceanarium:-)

Mam znajomych którzy tylko d Egiptu jeżdzą - to kwestia gustu !

Ja osobiście wolałabym każdego roku w inne miejsce jechać by zobaczyć trochę szerokiego świata :-)

Oglądam kątem oka film na TVP2 - "Nadchodzi Polly" - zajebisty i śmieszny filmik :tak:

A ja zerkam na "Wojnę światów" na tvn. Ale mi też smaka tymi wakacjami narobiłyście, my byliśmy teraz w wakacje w Turcji, było świetnie

no wakacje za granica to prawdziwy odpoczynek, my bylismy na podrozy poslubnej. teraz malutki, chcemy sie budowac wiec nie wiadomo kiedy znowu pojedziemy:(

Turcję też mogłabym zaliczyć, hehe :-)

Byle gorący piasek, ciepła woda i drineczki z parasolkami, ach ach !!

Kto chce wrócić na ziemię, niechaj zerknie za okno na ten syf;-)

hej
dotarłam do was w kończu .. mój D postanowił dziś jechać popłacić rachunki i zrobić zakupy , także nawet nie zdążyłam wejść bo o 10 już wyjeżdzaliśmy :dry:
no i przy okazji zakupy , i odwiedzilismy 2 koleżanki..
więc wróziliśmy o 19.30....
małą musiałam ogarnąć... i teraz zasypia..
a ja ma wkońcu chwilę...

idę was nadrabiać:-)

reklama
zgadzam się , co swoja chałupka to swoja !!!Swój ogród, swoje podwóreczko, zero wrednych sąsiadów !!!

My póki co "gnieciemy się" w dwupokojowym mieszkanku ale dzięki Bogu bez kredytu na sto lat, ufffff !!!

Uciekam stąd dziołszki!
Do juterka !!!

Ostatnia edycja:
Do góry