reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się późnym rankiem.

Ale się dzieje. Normalnie pozazdrościć Kamci szybkości.

Ja sobie pojechałam na kawkę do pracy. Sama strasznie nie lubię pić - jakoś mi nie smakuje.
Po drodze do domku zrobiłam zakupki - mężuś zażyczył sobi kopytka na obiad. Też wymyślił - ale kupiłam gotowe.
Wczoraj się nałaziłam więc sobie daruję wielkie spacery. Później tylko doktor, a wcześniej muszę do wspólnoty mieszkaniowej zajechać i zgłosić że jesteśmy nowymi właścicielmi.

Jutro jak P. wróci zpracy to idziemy do stolarni bo jest już gotowy projekt kuchni :-) Ciekawe co wymyślili.

reklama
Biedna Styna. Jak zobaczyłam pogrubioną czcionkę na wiadomościach, to byłam pewna, że to już po wszystkim, a tu niestety... Szkoda, że się musi tak męczyć tyle czasu, pewnie jest wyczerpana już tym czekaniem.

Marsta gratuluję projektu kuchni :) My to jeszcze nie wiemy skąd kuchnię weźmiemy bo na zamówienie to trochę drogo nam wyjdzie :( Może to głupio zabrzmi ale mi się podobają kuchnie z IKEI :)

Znowu się dzisiaj słabo czuję. Zauważyłam, że ostatnio po śniadaniu czy ogólnie jedzeniu czuję się słabo jakby mi tchu brakowało. Chyba pełny żołądek plus wysoko macica uciskają mi tak przeponę, że już tchu brak. I od Świąt mnie codziennie w brzuchu wierci jakbym coś zjadła. Mój organizm chyba ma już dość powoli ;)

Wczoraj wyjechałam o 11 do lekarza i wróciłam wieczorem, nawet nie wiedziałam, ze u Kamci tak to szybko szło, tylko wieczorem przeczytałam, że już po.
Żal mi styny jak nam wszystkim, tak się biedactwo długo już męczy. Mogliby coś jej podać, żeby pomóc.
mandrzejczuk, super że z Majkim już ok., a tak się denerwowałaś. Ja byłam z moją wczoraj w klinice w Poznaniu, miałam nadzieję że mi ktoś powie coś innego, że uda się bez operacji. Pani dr powiedziała, że jej zdaniem nie jest to nic rakowego, ale po naduszeniu leciała brązowa wydzielina. Dostała 2 zastrzyki, antybiotyki na cały tydzień i znowu czekam. Za tydzień, jak nic się nie zmieni mamy konsultację z psim chirurgiem.
marzena, mi też podobają się kuchnie z Ikei, są bardzo praktyczne.
futrzaczku, dzięki za info. Ale nam się dziewczynki rzuciły. Jeszcze tylko Nadia i kolej na chłopca :)

marzena9 - mi też się podobają kuchnie z IKEI. Bardzo fajne są. Teraz też mam meble z Ikei pomontowane i jestem zadowolona bardzo.

My zdecydowaliśmy się zrobić na wymiar, bo ja chcę meble pod sam sufit - mam strasznie dużo garów i porcelany. Od roku nasza ślubna zastawa stoi u mamy w pokoju bo nie mam gdzie jej wypkować a to są takie 4 giga kartony a do tego jeszcze serwis kawowy. Potrzebuję dużo, dużo miejsca żeby to wszystko pomieścić.
Poza tym firma u której zamawiamy meble jest mi znana bo robią mi wszyskie meble do pracy więc jestem pewna że zrobią to dobrze. No a przy okzji zrobią nam szafę w sypialni i meble do młodego.

Oj Matusia ja się ubrałam ledwie przed chwilką :)

Marsta my musimy umeblować cały dom (salon jadalnia kuchnia jeden dziecięcy i nasza sypialnia) więc będzie tego :D Mamy kumpla co hobbystycznie robi meble, zrobił u siebie w domu i są świetne! Ale kuchni nam nie chce robić (my też nie jesteśmy przekonani) bo to dużo babraniny i jednak jakość powinna być wyższa niż jakaś tam komoda na filmy dvd w salonie. A mi się jeszcze marzy właśnie niska zabudowa z samymi niemal szufladami i wyspa... A szuflady się ciężko robi bo to same skrawki i prowadnice :) Fajnie się mebluje nowe gniazdko ale kasa idzie jak woda :(

Wiecie że znowu mnie brzuch boli trawiennie... A byłam przed chwilą w toalecie :(

Mam wieści od Styny ale nie urodziła jeszcze więc bez ekscytacji proszę ;)

reklama
Do góry