reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
ooo Sonka kciuki zacisniete i mam nadziejej ze szybko rozwarcie sie zwiekszy!

to juz naprawde czas na nas przychodzi! :tak:

SOnka jest w 38 tygodniu

A u mnie mała tak napiera na pęcherz że za moment oszaleje, aż boli

Zrobiłyście mi smaka na jakąś książkę. Miałam taki okres że czytałam 2-3 książki tygodniowo, bardzo lubię romansidła:-D jakoś tak mnie rozluźniają. Mam jeszcze gdzieś harlequiny to może sięgnę

sonka_86 trzymam kciuki żeby dzidzia szybko wyszła na świat cała i zdrowa.

Isia tak mi sie coś wydawało z tymi objawami, ale może to tylko zbieg okoliczności:p jak tak dalej pójdzie to nawet do tego 2 lutego nie wytrzymam:) Na razie do wizyty we wtorek czekam i wypadałoby dotrwać w dwupaku

renatka mi wymaz gin sam zrobił w ramach NFZ więc za darmo i razem z próbką i skierowaniem do badania wysłał do laboratorium.

Madai ja jestem jak najbardziej za tematem diety w trakcie karmienia, bo chyba dla każdej z nas to istotna kwestia. Niektóre dziewczyny sie nie przejmują i jedzą wszystko, ale moim zdaniem przynajmniej przez te pierwsze tygodnie dieta powinna być conajmniej lekkostrawna, więc warto się powymieniać "ciekawymi" przepisami.

reklama
Cześć Kochane ale leniwą niedziele miałam jak nigdy przeleżałam całą w łóżku do tego humor wilczy i płaczliwy masakra ale na szczęście przeszło,zapiszcie mnie też do tech terminów jeśli możecie mam terminy dwa 9luty i 16luty wolałabym na 16luty miałabym taki termin jak przy córce :-)
też mnie tak po bolewa brzusio jak was tak jak by na okres potem mija ale daje do myślenia czy to już....
wolałabym chyba jeszcze nie rodzić jak dla mnie to za wcześnie:-)

Do góry