reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

renatka na paciorkowca trzeba mieć skierowanie i bezpłatnie Ci to badanie w szpitalu czy przychodni wykonają, obowiązkowo jest do zrobienia w programie ciążowym więc nie ma co rozmyślać

możecie mi polecić coś fajnego i lekkiego do poczytania?
ostatnio skończyłam czytać Emily Griffin- coś pożyczonego, coś niebieskiego i 100 dni po ślubie (polecam bo lekkie i smieszne). Nie mam już egzaminów więc poczytałabym coś fajnego i miłego zamiast sprzątać kuchnię o 3 rano :)

reklama
Cześć Dziewczyny niedzielnie,

Isia, Maron a ja przez całą ciążę unikam serów pleśniowych,bo mi powiedzieli, że nie wolno. A tak je lubię!i do mojego makaronu nawet nie dawałam tylko sobie odkładałam porcję dla siebie bez.. no to chociaż teraz wiem, że można tego Turka;P
Zastanawiałam się dzisiaj co można będzie a czego nie można jeść jak będziemy karmić. Myślę, że kiedyś mógłby powstać taki temat , ale to później:) Cyśka napisz może czego unikasz w jedzeniu teraz:)
ArliJ ale super to panzerotti chyba jutro mam pomysł na obiad;)uwielbiam włoską kuchnię i zapożyczę od Ciebie tą pychotkę

Oglądałam Wasze pokoje dla maluszków, śliczne są, aż Wam zazdroszczę. U nas będzie maleństwo z nami w pokoju, i w sumie nie ma miejsca żeby taki kącik zrobić.. może kiedyś. Ale te naklepjki na ścianie to świetny sposób na ozdobienie, więc może coś poszukam jeszcze

Jeśli chodzi o Ciebie Olcia to chyba wszystkie CI kibicujemy:) mam nadzieję, że się ułoży i ten były były wcale nie będzie były, najważniejsze żebyś była szczęśliwa i dzieciaczki też:)

Isia ja nie oglądam porodów, jakbym tak obejrzała co mi się zdarzyło jakoś na początku ze dwa razy to beczałam cały czas,więc teraz nawet nie chcę patrzeć bo cały dzień z głowy. Nawet nie chcę myśleć, choć wiem ze juz niedlugo nas to czeka

Dobra idę zrobić jakąś herbatkę i jeszcze poczytam co tam ciekawego kupiłyście, ja jeszcze muszę się zaopatrzyć w kosmetyki..

Sonka oj biedulko, oby szybko rozwarcie szło do przodu! trzymam kciuki

ja też nie jadłam serów pleśniowych bo podobno jakieś bakterie zawierają. Ostatnio sie skusiłam na kawałeczek:tak:

reklama
Sonka-kochana dasz rade!!!ale super aż Ci zazdroszcze -jeszcze troszke i bedziesz tulić swoje maleństwo,dla takiego cudu warto sie pomenczyć!!!!trzymam kcuki ażeby szybciutko poszło!!!!

My dziś pół dzionka byliśmy w domku potem pojechaliśmy do kościoła ,po kościele m zabrał mnie do nowej kawiarni na lody a potem nas wzieło na jakieś dobre jedzonko no i podjechaliśmy do innej restauracji:-)objadłąm się jak niewiem co-zjadłam stek z zapiekanymi ziemniaczkami do tego grzybki i sos grzybkowy+tzatziki mmmmmmm mogłabym dziennie tak jeść.

No to następne maleństwo nam sie śpieszy na świat-jeszcze troskze i dzień po dniu będziemy pisać kto urodził i wklejać foteczki:tak:Ja już się doczekać niemoge!!!wszystko gniecie i uciska i pomału mam dość a tu jeszcze 4 tygodnie!

OlciaLolcia-daj koniecznie potem znać co i jak!!!!

Też bym coś fajnego podczytała nawet mam ksiażke zaczęta w połowie ale jakoś niechce mi się wieczorami zabrać do czytania a w dzień niebardzo jest na to czas!!!

Teraz też mi się oczka kleją i poszłabym spać,pewnie jak się połóże to pośpie a potem obudze się i po spaniu ech.W dzień teraz zabardzo pospać niemoge bo Nicol ma przerwe od przedszkola wiec na drzemke w dzień nie ma szans.

Do góry