reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Oj, ale tu cichutko dzisiaj :-) mnie co jakiś czas łapią te bóle i brzusio się stawia... Wizytę mam w czwartek, ale zastanawiam się czy nie iść jutro... Nie chcę za bardzo panikować też...

do wanny wskakuj się rozgrzać, powinno pomóc. No chyba, że to poród się rozkręca to tylko się nasilą.
Jak masz być spokojniejsza to idź jutro do lekarza zamiast się denerwować do czwartku.

reklama
No póki co brzuszek się spina i stawia, jeszcze nie wskakiwałam do wanny, bo czekam aż mama wróci do domku :-) boję się tak trochę już jak sama jestem, bo nie daj Boże się poślizgnę, czy cuś...

OlciaLolcia lepiej to sprawdzic wczesniej jak mozesz to idz
Chouette82 ty widze masz dosyc fajny apetyt a ja mam takie mdlosci ze co bym niezjadla to mi niedobrze i wymiotowac bm mogla bleeeeeeeeeeee tak sie czuje do d.... ze szokkkkkk
Ale mam dolaaaaaaaaaaaaaaa normalnie nadal jestem w pizamie nic mio sie nie chce i masakraaaaaaaa bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to wam pomedzilam pozniej sie odezweee buziolki

Witam wieczorkiem
Jakoś rano nie miałam weny na pisanie.
Olcia daj znać jak by coś się działo i uważaj na siebie:tak:
Tak piszecie o alko narobiłyście mi smaka na redsa cytrusowego mój ulubiony.Ja odkąd się dowiedziałam że jestem w ciąży to nawet dziobka nie umoczyłam.
Dziś na obiad miała krokiety z barszczem czerwonym.Przepis od naszej Edyty "Przy kuchennym stole"
Acha chciałam was zapytać czy na ten wymaz z pochwy na paciorkowca to miałyście skierowanie od gina?
Bo ja chodzę prywatnie do gina i za badania płacę więc się zastanawiam czy muszę mieć skierowanie.Bo bym zrobiła sobie ten wymaz w tym tyg a do gina jadę dopiero 30?
Zmykam miłego wieczorku:-):-):-)

noo to zabieram się za nadrabianie Was:tak:

ale mi narobiłyście smaka na drineczka mmmmm..........ja uwielbiam słodkie, najlepiej z mleczkiem kondensowanym mmmm nawet nie chcę myśleć, ślinka cieknie. Winka grzanego też bym wypiła...ajajajaj

Aaa zapomniałam napisać, odebrałam test na paciorkowca i jestem czysta:-D

Olcia ta rozmowa bliźniaków w brzuchu jest bardzo pouczająca, no i odzwierciedla "naszą" wiarę:tak: ale w bardzo fajny i przystępny sposób. Już kilka razy to widziałam ale ile razy to czytam to daje do myślenia

Cyśka super Gabryś przesypia. w szoku jestem! ooo też sobie życzę żeby Karolinka była taka grzeczna:-D na razie poznajesz same uroki macierzyństwa i żeby tak zostało:tak:

choulette mój apetyt też ostatnio szaleje! nawet w nocy budze się głodna:baffled:

pluszacze- Ja też poginam dzisiaj w piżamce :-D zobaczę jak się będę do jutra tak czuć, to pójdę :-)
renatka.wawa- ja miałam skierowanie od mojego gina, z tym, że ja chodzę na fundusz i na fundusz miałam badanie robione... A prywatnie to chyba nie trzeba mieć, tylko wtedy ok 40-50zł kosztuje. Przynajmniej tak jest u mnie :-)

Olcia dzięki wiem że może tyle kosztować ale tak się naczytałam i chcę sobie dla siebie zrobić.Miałam robiony wymaz na początku i było wszystko ok ale nie wiadomo jak tam teraz.
Jaszcze wczoraj dowiedziała się że dziewczyna rodziła w moim szpitalu i dziecko martwe nie wiem z jakiego powodu.Dziewczyna lat 19 i to jej 3 dziecko rok po roku ale nie wiem jaka naprawdę przyczyna śmierci:-(
Więc trochę się przestraszyłam.

reklama
ja najchetniej tez bym caly dzien w pizamie paradowala, ale rano mialam napady goraca wiec bylam zmuszona do ubrania sie :-)
Moj m mnie dzisiaj ponownie rozbawil, rozmawajac ze szwagierka poinformowal ja " my planujemy urodzic w tym tygodniu" :-D szkoda ze to ja musze odwalic cala czarna robote:wściekła/y:
Vanilia- super ze nie masz tego paciorkowca.
Ja jutro do lekarza, sama jade, moze zrobi mi wkoncu to badanie.
Olcia pisz jak tam.

Do góry