reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

pluszacze Meksykańska zupa z kukurydzy - Meksykańska, zupa, kukurydzy ja nie dodawałam ostrości, bo oboje mam podrażnione gardła. Żeby jednak była bardziej meksykańska ;-) dodałam trochę czerwonej fasoli;-).

Chouette
ja wybieram wersję: bez coli, bez lodu... aby czuć sam smak i mogę taką drobinę sączyć długo. Nie dla "napicia się" ;) ale dla delektowania ;-) chłopy się dziwią, że ja, kobieta, tak lubię. Ale ja też żadnych drinków nie lubię. Czysta whisky to jedyny mocny alkohol jaki piję (no może jeszcze kapkę koniaczku, ale to ku zdrowotności :zawstydzona/y::-p na podniesienie ciśnienia). Wódeczki nie pijam w żadnej postaci i nigdy nie daję się namówić.

reklama
Mmm oby te marzenie male sie szybko spelnilo :p

A co drinkow to takie mojito, wodka z redbullem czy campari, pasoa ... Ohh takie rzeczy to juz rarytasy dla mojego podniebienia, przez okres ciazy nacieszylam sie jedynie piwkiem z sokiem :) ale kepszy rydz niz nic :p

Uuu czuje i slysze jak woda mi sie w brzuchu przelewa a maly taaak sie wiercii ze hej :)

A ja bym zjadla karkoweczki z grilla i coleslawa.
Co smieszne ja alkoholu wogole nie pije a w ciazy jak tylko poczuje, ze M pije piwo to musze dzioba umoczyc.
Widac, ze chlopaka nosze.;-)

i tak bym chciała oddać mu swoją ciąże chociaż na jedną dobę, poleżałabym na brzuchu, wypiła lampkę chłodnego wina...ah marzenia.
ja się ciągle śmieję do małża, żeby chociaż zgagę wziął na siebie;p

MamaNiki nam położna radziła żeby właśnie przykrywać siusiaka tetrą podczas zmiany pieluchy ;p

OlciaLolcia
też mnie na lody naszło, ale ja zrobiłam sobie capucino z lodami:D ja też Tobie i Twojemu byłemu byłemu bardzo kibicuję!

matko lody, naleśniki i grillowe jedzenie, mogłabym jeść na zmianę takie jadło, hehe będę tęsknić za ciążą, bo to jedyny stan, w którym lody mogłabym zagryzać kiełbachą z keczapem bez żadnego oporu !!

laski noc miałam straszną, biodra sie odezwały i tak mnie krocze i pachwiny bolały, jakby mnie kto normalnie tam skopał:/ koszmar:/ musiałam wstać już, chociaż chętnie bym pospała, ale to może po obiedzie się prześpię, małżon śpi, nie będę go budzić, miał jajecznicę zrobić na śniadanie, ale od tego Waszego gadania o jedzeniu, jestem mega głodna, idę po kanapki ;p

hejka
ja się tylko zamelduję, bo dziś mnie pewnie też nie będzie
wczoraj zakupy, porzadki i dzień babci
dziś jedziemy do kuzyna na 18ke
zaległości mam z wczoraj i będę miała z dzisiaj, jutro pół dnia stracę na to, żeby nadrobić zaległości:-p
u mnie raczej w porządku, nawet brzuch mi się wczoraj za bardzo nie stawiał i skurczy za wiele nie było, czyżby cisza przed burzą-oby nie, bo jeszcze mam czas i nie mam zamiaru mieć styczniowego dzieciaczka ani pchać się przed szereg;-)
miłej niedzieli i do jutra
pa

oj dziewczynki ale produkujecie, nie nadążam z nadrabianiem.

Chciałam się zameldować że jestem i żyję. W nocy chwyciły mnie skurcze ale takie lekkie, jak na słaby okres.....za to m cały spanikowany! haha ale mi się z niego chciało śmiać, najlepiej to by mnie z tymi pierwszymi skurczami na porodówkę zawiózł, nie dawał mi spać bo pytał co ile mam te skurcze, a ja nawet nie liczyłam bo śpiąca byłam:-p z resztą to takie bardziej przepowiadacze bo się rozgoniły koło 5 rano....no i dzisiaj postanowił że jedziemy o 11.00 zobaczyć gdzie my mamy ten szpital bo on potem będzie w nerwach i nie będzie mógł myśleć racjonalnie:-D biedny

do wieczorka kobitki, miłej niedzieli

Ja tez sie witam porannie i to az do mnie nie podobne dzis mialam noc do niczego co pol godzinki na siusiu i po 8 mojej 8 bo u was godz do przodu oczy jak 5zl,jem sobie sniadanko i tak mysle co ja teraz bede robic mezus w pracy caly dzien a jaaa nudzis sie bede buuuuuuuuuuuuuuu nawet nie mam z kim kawuski wypic a sama nieznoszzeeeee
Suzi86 kochana wspolczuje boli bioderek i krocza ja mialam z tym kroczem tak samooo buuuu
Kitek81 melduj sie kochana melduj bo my sie wszystkie martwimy jak jakiej Mamusi nie ma
No nic uciekam nadrabiac JUlie bo sobie sciagnelam od poczatku i chce byc od jutra na bierzacoo wiec pozniej do was zajze milego dzionkaaaa

reklama
witam niedzielnie

dagrab za mna budyn chodzi od kilku dni a teraz jak przeczytalam o ciescie to chyba zaraz pobuszuje w necie i tez jakies zrobie :-D

Suzi a Ty biedna dalej z tym bolem! wspolczuje bardzo pomysl ze to juz koncoweczka!

co do placzu to mnie wieczorem wczoraj wzielo bo sobie pomyslalam jak ja moge wygladac po porodzie ze skora na brzuchu taka obwisla moze zostac i tak jakos mnie wzielo!!!!!

no ale cuz co ma byc to bedzie1

a dzis obiadek u rodzicow wiec ja mam wolne od kuchni!

milego dnia!!!

Do góry