reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

nie chodzi o pisanie mniej tylko razem.
ja miałam nieudana probna fryzurę. to nawet nie jest fryzjerka tylko jakas pomyłka. nie pójdę do niej . straconeb2 godziny z życia ...
Z poprzednia ciąża tak miałam ze mi sie napinala macica ale teraz mysle ze to orzez nerwy nie jakieś konkretne ale stres ze ciagle się balam o ciążę i ciągle mialam migreny. Bralam wtedy nospe i magnez.

Ostatnia edycja:
reklama
Verita mysle ze dopóki kerna z moderatorem nie rozwiaza problemu edycji postow możesz przymknąć na nia oko co?bo szkoda żeby się nie odzywala lub pisala mało
a co do fryzjerki to szkoda ze nie podolala probie , a masz inna ?
Kasoku ja tak miałam w poprzedniej ciąży ,od początku brałam nospe 2x1 i magnez tak samo
Wio.lub trzymaj się kochana

u mnie wczoraj wieczorem wesoło ,maz na nocce wiec wszystko na mojej glowie ,czasami się zastanawiam ja to później ogarne(jak będzie już 2 dzieci) nic jakos dam rade bo kto jak nie my

witam:-)
Widzę, że wszystkie mamy te same problemy- ja jestem już nie do życia i mam depreche prawie:wściekła/y:
Od niedzieli boli mnie głowa, gdzie nigdyyy nie bolała , wiecznie tylko śpię - wracam z pracy śpię od 16 do 20, kąpanko i przenoszę się do sypialni tylko;))

już miesiąc nie mam życia bo tak jest codziennie więc nic nie korzystam z pogody..
Wczoraj to w ogóle była jakaś katastrofa, tak sało się czułam , że ręki nie mogłam podnieść...
Dzisiaj idę do lekarza niech we mnie zaszczepi troszkę optymizmu i sił:))

po prostu przed napisaniem zastanowić sie consie chce pisać i będzie dobrze. szkoda żebyśmy nie pisały co będziemy czytać i kogo sie radzić? ?
Mam inna fryzjerke na oku. Szwagierka ale glupio bo jest gościem i ma mi włosy robić. Dziś sobie uświadomiłam ze moja fasolka juz jest całkiem duża bo pewnie ok 6-7 cm. A mi się ciągle wydaje ze to początek. Od dzisiaj juz nie jest embrionem tylko płodem. Szok jak to przeleciało
Nic zajrzę potem do was teraz się wybieram do centrum Krakowa jakiegoś oscypka zjeść. Chyba wolno w ciąży?? :O

Bry :-)

u mnie zapowiada sie kolejny upalny dzien , co do oscypka to sama mam na niego ochote i tez zastanawiam sie czy mozna czy nie :-p

Kasoku ja mam 7 okien do umycia wszystkie dachowe wrrr nie cierpie ich myc , ale juz kuzynka sie zdeklarowała ze wpadnie i mi pomyje ;-) a ty nawet kochana nie próbuj sie za okna brak bo ci dupsko spiore :-p

Verita kurcze no to nie fajnie wyszło z ta fryzjerka :crazy:

Paola trzymam kciuki za wizyte &&&

Witam się,
ja też miałam wczoraj fatalny dzień, czułam się masakrycznie źle. Kiedy to minie?

Co do sukni ślubnej to moja już 10 lat leży w reklamówce :-D W tym tygodniu mam rocznicę i zamierzam ją założyć na chwilę na imprezę :-) Będę tak witać gości a potem się przebiorę :-D

Wio.lub. trzymaj się kochana.

Wio.lub 3mam mocno kciuki!!! Musi być dobrze!!

Mnie niepokoją te bóle podbrzusza, że one są tak często i w ogóle nawet w nocy to czuje tym bardziej że moja mama <która urodziła 4 dzieci> mówi że żadnych bólów podbrzusza jak na miesiączkę nie miała, dzisiaj dzownie do swojej lekarz i powiem jej że chce przyjść bo boli mnie brzuch to chyba w końcu powinna mnie przyjąć w końcu zarobi sobie 110zł to dla niej lepiej i dla mnie będzie bo wyciągnę od niej od razu wymarzone zwolnienie..

reklama
Do góry