reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ja to bym nawet chciała, żeby u mnie popadało, bo lubię spać w czasie deszczu :happy2: Aktualnie jest pochmurno, ale przebija się słońce.

To jak sie zakłada ten wątek zamknięty? Jestem tu krótko i jeszcze nie ogarnęłam całego portalu :-p

reklama
u nas urwanie chmury. byłam rano u dentysty i dobrze ze siostra autem do domu nas zabrała bo znów bym zmokla.
właśnie wlalam w siebie pół puszki coli i zębów nie czuję nie nawidze coli ale lepiej się po niej czuję

Cześć Dziewczyny,
Ale się tu dzieje, chyba nie dam rady tego wszystkiego nadrobić. Mam nadzieję, że wszystkie dzidziusie ładnie rosną a Wy się oszczędzacie i odpoczywacie ;-) trzymam za Was kciuki :)

U mnie minął tydzień od poronienia i czuję się znacznie lepiej. Macica się oczyściła więc czekam tylko aż skończę krwawić i działam na nowo :) Stęskniłam się za tymi staraniami bo dwa miesiące pościłam.
Moja córcia właśnie kończy ospę, więc z jednej strony dobrze, że tak się wszystko skończyło..Bo mogłoby to zagrażać dzidziusiowi....
Trzymajcie się dzielnie i koniecznie dbajcie o siebie ;)

Ni_kusia super, że nas odwiedzasz :happy2: Życzę dużo zdrówka dla córeczki i przyjemnych staranek :happy2:

Verita ja uwielbiam pepsi i colę, ale staram się ograniczać. W ciąży piłam 2 razy.

A tak w ogóle to co Wy pijecie? Bo na mnie krzywo patrzą jak piję czarną herbatę, fakt 2-3 kubki lub filiżanki. Kawę odstawiłam. Piję soczki, ale już mi się nudzą. No i wodę, ale też mi nie smakuje :baffled: Najbardziej chce mi się czarnej herbaty, ale trochę ją ograniczam.

oj dziewczyny jak ja wam zazdroszczę tego deszczu jakby tak i u mnie popadało to by dzieciaki nie jęczały że chcą na dwór bo naprawdę jedyne na co mam dzisiaj ochotę to na ciepły rosołek i porządna drzemka ;-)
Verita tak się ostatnio zastanawiałam bo wydawało mi się że o czymś zapomniałam no i właśnie mi przypomniałaś :-) idę dzwonić do dentysty się umówić ;-)
ni_klusia mocno zaciskam kciukasy za owocne staranka;-)

nikusia owocnych starań. fajnie że do nas zajrzalas.
ja piję wode na ogół gazowana bo jest mi lepiej po niej kawę inke z mlekiem lub earl grey z mlekiem. cole jak mnie mdli. soków nie lubię. w ogóle mi wystarczy filiżanka napoju rano i cały dzień mogę już nic nie pić. Miałam przez to pogadanke z położna bo mocz metny był. ...

ja jestem zadowolona z deszczu :-)

Kati ja pije bardzo duzo wody zwykłej i smakowej to u mnie podstawa , soki to nie wszystkie bo niektore za słodkie sa jak dla mnie , herbatke pije z cyrynka a kawy wogole ;-)

kurcze nie wiem jak sie zakłada watek zamkniety :zawstydzona/y:

Ja też jestem za wątkiem zamkniętym, ale czy to nie za wcześnie? Nie wiadomo ile z nas zostanie tu na stałe, znamy się krótko i trudno mówić w związku z tym o zaufaniu. No i czy mamy teraz jakieś tajemnice nie dla ogółu? Piszę na podstawie doświadczeń z innych wątków ale oczywiście dostosuję się do większości. Taki wątek zdaje się zakłada moderator.

Patrycja, zdrówka dla synka.
Dzasti, u mnie na odwrót, raczej mnie czyści.
Kasieczek, a czopki nie pomagają czy nie bierzesz?
Ni-kusia, cieszy mnie twój optymizm, życzę powodzenia w starankach.

Co do włosów to mnie się jakoś nie przetłuszczają szybko, ale wykwity na czole to masakra.
Co do picia, to ja też mało piję i od lat dostaje za to opr od teściowej, mówi, że mi nerki w końcu siądą, ale co ja poradzę, mam się zmuszać? Generalnie piję herbatkę z cytrynką i soki czy inne napoje.

Witam się po wizycie :-) U mnie też deszczowo i zimno, ale taka pogoda lepiej mi pasuje na moje mdłości.
Ja też lubię pić herbatkę, kawę odstawiłam, zamieniłam na zbożowa z mlekiem i woda musi być. A coca-colę można pić w ciąży? Chyba też nie bardzo ze względu na kofeinę.
A mam pytanie do Was? Jakie bierzecie witaminy dla kobiet w ciąży?

reklama
ja kiedys tez mało piłam ale w pierwszej ciazy musiałam wypijac 3litry samej wody dziennie nie wliczajac w to zupy , herbaty czy sokow , wiec juz mi weszło w krwe i tak zostało do dzis :-)

Do góry