reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

malw- będzie dobrze, moja koleżanka jest po 3 cc i nie było problemów.

widziałam dzisiaj swojego okruszka na usg. Serduszko bije, jestem teraz trochę spokojniejsza.:-)

reklama
miałam sto dni leżeć .. nie mogłam siadać, leżałam tak 2 i pół tyg zakazano mi sie ruszać dotykać brzuch itp ;-)( to była masakra !!) Na nietoperza tzn że pupcia była wyrzej nie brzych ..

A mi przykro że Twoja kruszynka nie dała rady :*

Cześć dziewczynki!

Ja po wizycie u endo i po ostatnim wykladzie z prawka.

U endo oki - powiedział ze wyniki dobre, oczywiście dalej na lekach zostaje. Moje antyTPO nie jest przerażające wiec kazał się nie przejmowąc, ryzyko jest tylko minimalnie większe, najwazniejsze sa poziomy hormonów, które teraqz dobrze się mają - wizyta kontrolna za 2 miechy!

Witam nową mamusię MALW i życzę miłego i nudnego pobytu tu z nami prezz 9 miechów :)

hej dziewczyny przyłączam się do Was choć niepewnie-teoretycznie dzisiaj wg om jest 6w1d usg miałam w 5w4d i było widać tylko pęcherzyk kolejną wizytę mam dopiero we wtorek następny 2.07 i lekarka bedzie wtedy sprawdzała czy jest zarodek, wc poprzedniej ciąży w 5w6d juz było widać echo zarodka wiec nie wiem co myśleć, oczywiście nie mam stresu bo jestem juz mamą kwietniową 2009 cudownej Marysieńki ale miło by było żeby miała rodzeństwo.Gratuluje bijących serduszek i zazdroszcze ogromnie

witam nowe mamusie!!!

magdulajta pisalam wczesniej, ze u mnie w 6 tyg nie bylo widac zarodka. teraz ide w piatek i bedzie 5t3d i zobaczymy czy cos mnie zaskoczy:) nic sie nie przejmuj!!!

malw a czmu teraz znow cc bedzie?

ja dzis w nocy ciezo spalam, niby bylam zmeczona ale jak poszam o 23 do lozka to dupka:) lezalam ponad 2h i myslalam o piatkwej wizycie, o dzidzi itp itd:)

Teraz chyba każda z nas pełna obaw :-)
Czy coś widać czy nie myślę w dużym stopniu zależy od aparatu. W innym temacie widziałam zdjęcie bodajże jane i było piękne i wyraźne a u mnie w tym samym momencie ciąży tylko "ciemna plama" w macicy. Niektóre już widziały serduszko a mi gin powiedziała, że może za 2 tyg uda się już dojrzeć. Tak więc porównania porównaniami a my sobie możemy gdybać :-)

Widzę niektóre mamy miały porządne przeżycia, współczuję i podziwiam, że dałyście radę.

No i witam kolejne lutóweczki, im nas więcej tym ciekawiej :-)

Ja dziś mam gorszy dzień, podbrzusze boli jak na @ i jakoś mi słabo, głowa jakby ćmi. Uwierzyłam w ciążę i objawy z dnia na dzień coraz wyraźniejsze :-D

reklama
Do góry