reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Kasoku !!!!!!!!!! Aż się poryczałam ze szczęścia jak zobaczyłam Twój post :-):-) Jak ja tęsknię za Twoimi wymownymi stwierdzeniami i bezpośredniością :-)
Normalnie mordka mi się jarzy a w oczętach łzy . . . zupełnie jak przy tych hormonach ciążowych cośmy razem z nimi żyć musiały :-D Tymcio mówisz łobuziak? Po mamuśce hihihi, albo dla mamuśki żebyś nudno nie miała :-) Jak Twoje kg? Jestem pewna, że pozbyłaś się całości.

Niebieskooka, zdrówka dla córuni. Szkoda jak takie maluszki muszą brać antybiotyki, ale jak mus to mus. Mój młody też coś podejrzany . . . znów . . . a w niedzielę chrzciny . . . Oby go nie rozłożyło.

Verita, współczuję jelitówki, u maluchów jest straszna. Życzę odzyskiwania sił i szlifowania chodzenia :-)

Karola, kilka krótkich drzemek, to się masz kobieto, toż to nic nie można zrobić w tzw. "międzyczasie".

Asia, u mnie do niedawna z drzemkami było podobnie, z tym, że druga dłuższa 2-3h. Teraz jakoś mi się chłopaczyna rozregulował. Czasem śpi do 10 :szok: Jakby też próbował przestawiać się z dwóch drzemek na jedną. Zobaczymy co z tego będzie. Trochę go widzę dekoncentruje to, że tak wcześnie się ciemno robi, pogubił się biedaczek.

Uciekam, mam ręce pełne roboty a jeszcze mnie starszak nerwowo wykańcza więc muszę się położyć bo na zawał zejdę. Buziole!

reklama
Trusia jakby Zuza z rana siadała na nocnik to rano ze dwa, a czesem 3 pampki byśmy oszczędzały, bo takie ma sikanie.

Mamo Stacha jeśli tęsknisz bardzo za postami Kasoku to uważam, że to już najwyższa pora żebyś do nas dołączyła. Założyć fejsa to 3 minuty i już będziesz na bierząco :tak: Przemyśl to :tak: będzie dla nas to fajny prezent Mikołajowy, bo ze starej ekipy tylko Ciebie z nami nie ma. Plissssssssssssssssssssssssss :tak:

U nas doktorka za każdym razem sprawdza, ale nic nie mówi. Ostatnio byłam z nią miesiąc temu. Na moje oko to ciemiączko jakoś za bardzo się chyba nie zmniejsza a wielkość teraz to mniej więcej 1,5 +/- kilka mm.

reklama
Ja z nim bylam w gp jak byl chory i wtedy poprosilam zeby lekarz mu sprawdzil. Ja osobiscie myslalam, ze to innaczej sie zrasta. Moglysmy dzieciakom glowy wymacac i porownac jak sie widzialysmy hehehe

Do góry