reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Bry

ale drukujecie nie moge was nadrobic :-pi juz tego nie zrobie :-)
u nas wsio ok :tak: ja własnie mam 4 dzien pierwszej @ po ciazy .... skapa jest i nie bolesna ... ciekawa jestem jakie potem beda :-) w czwartek do gina na kontrol ... aa no i pomału zaczełam cwiczenia z chodakowska ;-)

Sandra moj dostał smoka przy wyjsciu ze szpitala bo marudził ...i od tamtej pory chectnie go cycka ... chodz nie kazdy kształt :-p mamy w domu pare smoczkow a mału ssa tylko jeden tamte wypluwa :-p

Edda dobrze ze mezus przeprosił ;-)

Olis spi a ja lece pranie rozwiesic ;-) u nas taka pogoda ze az sie z łózka wychodzic nie chciało

reklama
Selerowa Infanrix Ipv+Hib to skojarzona 5w1, będzie dodatkowe kłucie na WZW B. W aptece w Sk-cach na Rawskiej 15 są po 90zł, 6w1 są po 150zł i wtedy kłujesz tylko raz bobasa. Małż jakiegoś kolegę poprosi to mi tam kupi bo różnica w cenie ogromna. W jednej aptece w Zyrku krzyknęli mi 300zł :szok: Ciekawe jak tam w Pruszkowie?
Ja zaraz idę wieszać pranie i wstawiać drugie i łopatkę do piekarnika, a potem jadę do Decathlonu, Ikei i Leroy'a więc wycieczka spora :-)
Mój mały też albo ma skok albo jest meteopatą bo wydzierał się cały weekend . . . Dziś na szczęście jest spokój.

Ostatnia edycja:
Hej;))
Ja jutro miałam iść na szczepienie- a w nocy mała dostała takiego kataru, kaszelku , że pół nocy nie przespane. lekarka kazała wodą morską przeczyszczać nosek- płacz jest nieziemski....:-(
Dotychczas była grzeczna, ale nie przesypiała więcej niż 10-12 h w ciągu doby- ciekawska wszystkiego....

witam, u nas nocki takie sobie ale codziennie darcie w kapieli,mezu sie dziwi ze jeszcze ja chce kapac bo on pewnie by ja zosawil az urosnie zrozumie.....
okazalo sie ze srodowiskowa mnie nie zapisala do lekarza tzn dziecka i musze sama sie pofatygowac a w zasadzie mam juz kartke w domu wystarczy wypelnic i podejsc, a mam z 800 m tam ale akurat mi nie po drodze. Do konca 2 miesiaca dzidzi musze dojsc bo jest pierwsza kontrol, ciekawe ile moja wazy, domowe sposoby sie nie sprawdzaja ;-)

Dziewczyny no właśnie w tym sęk,że małemu daje smoczek ale on go wypluwa bo wie ze tam nic nie leci-cwaniak jeden.Zaraz po karmieniu jak widze ze nie połyka tylko sobie ciamka to wyciągam cyca i daje go do wózeczka ale jak widze ze sie budzi to wciskam smoka. Tylko ze on go wypluwa i sie denerwuje. Ale jak go mu przytrzymam na ''chama'' jak to mówią to go zaciągnie ale niejednokrotnie wypluwa i zas to samo. Albo cyc albo smok na chama...
Dziewczyny a u Was po porodzie położna przychodziła codziennie czy jak?? Bo jak wyszłam w pt ze szpitala to dopiero dziś do mnie przyszła. Jutro ide na ściągniecie szwów po cc...boli to??

Sandra ja mialam klamry wyciagane to czucie słabe wiec nie boli ale jak z nitkami myślę ze lepiej szybciej pójdzie.
Mojej smoka jak chce dac do ma odruch wymiotny az się wystraszyłam

Sandra moja tez tak robi. Co prawda na poczatku mocno ciągnęła smoka. Teraz juz niechętnie.
Ściąganie szwów nie boli nic a nic. Nawet nie poczulam. Mój lekarz mówił ze to będzie głupie uczucie ale jakoś nic nie piczulam :-)

Hej, kochane, ja wymęczona mój dzisiaj krzyczy walczy z cycem, ksztusi sie placze, na rękach i to w pozycji pionowej tak, żeby coś widzial ok, a jak go pomoże masakra, mnie biegunka meczy i jestem zmeczona na maxa , co do smoczka, ja mojemu dalam jak tylko die urodzil i nie zauwazylam zeby gorzej ssal cycka, dzisiaj kupilam mm, bo chyba nie najada sie cyckiem, moze dzisiaj moje cycki ze zmęczenia mniej mleka produkują??? Aj lacze sie z Wami w niedoli zlych humorkow naszych wyczekanych pociech, buzki.

reklama
Moja tez dziś dużo na cycu. Malo śpi w dzień. Jutro sobie odciagne i sprawdze ile ja tego pokarmu tam mam. Wydaje mi się ze wystarczająco, ale ona cycka traktuje jak smoczka. 10 minut pociągnie, potem zasypia. Spi 15 minut i od nowa.Dużo płacze. Może tez przechodzi ten skok? Juz dziś jej dalam wodę do picia ale zaraz się zorientowała ze cos nie tak. No to potem suszarka i uff zadzialalo. Chwila spokoju była :-)

Do góry