reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

reklama
Karolina:-) super:-) teraz korzystaj z chwil, kiedy mały śpi i odpoczywaj:-) i oczywiście w miarę możliwości wpadaj tutaj:-)

Mama Stacha:-) będziesz na warsztatach pierwsza, więc powiesz czy warto:-) dostałam dziś maila z potwierdzeniem rezerwacji miejsca. Fajnie, bo można będzie kupić książki Zawitkowskiego:-)

Witam się i ja po powrocie do domku... :-) Powoli dochodzę do siebie... Ale jak dla mnie poród naturalny a cc to niebo a ziemia... Teraz po cc czuję się jakby mnie czołg przejechał... Ale na pewno z każdym dniem będzie lepiej... :happy::tak: Dziewczyny! Chciałam zapytać czy nosicie już jakieś pasy ściągające brzuch? Bo mój to jakaś porażka :eek: i właśnie się zastanawiam nad taki sprzętem...

Witam :-) u mnie Kacper wstał a mała pokwękuje co chwila. Dziś jedziemy po wózek i jak starszak nie będzie miał temp. To ruszymy na pierwszy spacer z małą:-)

Magdalena ja też po sn czułam się rewelacyjnie a po cc przez równy tydzień dochodziłam do siebie :/
Grzechotka moja mała po kąpieli dostaje butle bo na wieczór w piersiach jest pustynía

miłego dnia dziewczyny :-)

Magdalena ja patrzeć na siebie nie mogę taki mam brzuch wielki mam pas ale jeszcze mnie rana boli i szwy się nie wykruszyly boję się że już tak mi zostanie. Narazie mam -9 od porodu ale wciąż 8 zostaje . Wczoraj byłam po stanik do karmienia wchodzę mówię że chcę stanik a ona na to że zaprasza po porodzie :':)O:-( wrrrrrrr
My już 2 dni na spacery chodzimy tak ok 40 min małemu się podoba tylko mnie tak brzuch rwie i plecy bolą że nie daję rady długo chodzić a biegać już chciałam iść ;-)

Bry :-)

ojj ja tez patrzec na siebie nie moge , choc nie powiem brzucho malusi jak nie wiem co ... no ale odrazu po c tez nie był jakis wielgachny wiec nie ma sie co dziwic ... ja pas nosze od 1 doby po cc i to całymi dniami ;-) ale tak mysle ze zaniedługo bedzie trza sie z nim pozegnac ... :-D nie moge sie odczekac az bede mogła zacząć ćwiczyć pełna para :-) bo na razie to jakies nie winne wymachy nog robie przy noszeniu małego :-D

u nas nocka spokojna ... pospalimsmy do 8 Oliś pojadł i dalej spi razem z tatuśkiem :-D u mnie rosołek juz pyrka sobie powoli , a ja popijam kawsie i spogladam na sterte prasowania ktora sie do mnie usmiecha :-) oczywiscie same Oliśkowe rzeczy :-p

Edda niech te CRP szybko małej spada co byscie mogły cieszyc sie soba w domku ...:happy:

Miłego dnia

Witam niedzielnie po ciężkiej nocy.
Maja coraz chorsza,
:-)awet miałam jechać na npl, ale nie ma pediatry. W nocy płakała, bo gardło bolało, temperaturę też wyższą miała.
Mikołaj też dał popalić.
Jutro teściu ma zadanie- wstać rano i zapierdzielać do przychodni, żeby zapisać wnuczkę. Na rejestrację telefoniczną nie liczę, bo się nie dodzwonię.

Też myślałam o pasie, ale nie wiem czy u mnie by zdał egzamin:-) przed ciążą byłam gruba, brzuch był sporawy. Teraz mam 16 kg mniej niż przed i po ubraniach widzę, że nadal spada. Nie lubię stawać na wadze, wolę obserwować po ubraniach. Jeszcze trochę bym chciała zrzucić, a jeśli się nie uda to przynajmniej utrzymać to, co jest w tej chwili. Mąż już jest zachwycony:-)
Muszę męża do biedronki wysłać:-) i wziąć się za obiad. Dziś spagetti, bo nie mam siły na coś konkretniejszego.

Milej niedzieli:-) :-) :-)

Joasia, co u ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry