reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Witam się po wizycie, opisana tam gdzie trzeba :-)
No więc w poniedziałek będę juz miała maluszka koło siebie :-)
Gorzej tylko, że synek mi się rozkłada, od wczoraj z gorączką i boję się żeby mu przeszło zanim wrócę do domu z maleństwem :blink:
Widzę u was problemy w cycowaniu, ja się zastanawiam jak będzie u mnie, po cc to chyba później mleko przychodzi...? Ale nie jestem przeciwna mm, oby tylko maluszek nie głodował :tak:
Ale dziwne uczucie wiedzieć kiedy urodzi się maleństwo, przez weekend chyba nie zasne ;-)

reklama
Veritka ja ostatnio tez zły humor .... i tez męzul na tym cierpi ale mysle ze to cały stres ktory towarzyszył mi przez cała ciaze i czas " porodowy" teraz zemnie schodzi :-D

Gabi no tak po cc nawał pokarmu jest miedzy 3-4 doba ;-) no to juz tuz tuz i bedziesz tulić maleństwo :-)

Ależ dziewczyny!!!!! A co was chłopy obchodzą? To wy byłyście w ciąży przez 9 miechów, wy rodziłyście, wy karmicie, przewijacie, utulacie itp itd, to u was psychika siada i hormony buzują. I wy się jeszcze zasanawiacie jak mężowie z wami wytrzymują, albo, że chcą pępkowe a to hie jes po waszej myśli? Litości!!! :-) :-)
Ja zapowiedziałam swojemu, że pierwsze spotkanie ze znajomymi i wódka to najwcześniej w połowie marca:-) nie stawia się póki co:-)
Wyspać się mu pozwalałam, bo nie musi wstawać do małego w nocy. Więc niech się cieszy:-)

Verita, pamiętasz...kilka dni temu ja się uskarżałam na baby bluesa...dziś jest lepiej. U ciebie też będzie:-)

Jakby któraś chciała o ja też mogę jakiegoś malucha dokarmiać:-) klub mamek możemy założyć:-)

U nas była dziś pani ze zdjęciami ze szpitala. Wydaliśmy na fotki 400 pln, ale pamiątka jest:-)

Oki, muszę obiad robić, zaraz Maja wróci ze świetlicy.

Joasia, przyj! Przyj!

Hej:-) a ja urodzilam 20.02.2014 o 13.10, mala wazy 3,385kg a mierzy 53 cm punkty 10/10. Porod bez zadnego znieczulenia w momencie wejscia na porodowke mialam pelne rozwarcie, parlam 2h. Wczesniej spedzilam okolo 3,5h na izbie az sie ktos nademna zlituje i da mnie na porodowke. A skurcze koszmarne, w razie nastepnej ciazy cc na zyczenie za wszystkie pieniadze swiata.

Hej:-) a ja urodzilam 20.02.2014 o 13.10, mala wazy 3,385kg a mierzy 53 cm punkty 10/10. Porod bez zadnego znieczulenia w momencie wejscia na porodowke mialam pelne rozwarcie, parlam 2h. Wczesniej spedzilam okolo 3,5h na izbie az sie ktos nademna zlituje i da mnie na porodowke. A skurcze koszmarne, w razie nastepnej ciazy cc na zyczenie za wszystkie pieniadze swiata.
Gratulacje :-D

Eliza gratuluje, tez miałam szybki porod, a po urodzeniu pierwszego dziecka bylam przekonana ,ze druga ciaze rozwiaze cc a teraz dziekuje Bogu, ze sn urodziłam, wiec nie zarzekaj się :no:jeszcze raz gratulacje i witaj wśród rozpakowanych.

Eliza GRATULACJE!!!!

Gabi, trzymam kciuki za poniedziałek.

Joasia, co u Ciebie? Pewnie się już tulisz z maleństwem.

Ja też się mogę mlekiem podzielić, wymionka mam porządne :-D I też zła chodzę jak osa.

Dziewczyny, właśnie zapisałam się na warsztaty dla mam:-) sprawdzcie na www.mama-wie.pl czy i u was ie ma. Na pewno są w Żyrardowie:-)

Majka już mi leży z gorączką. Szlag by to trafił. Jak zwykle na weekend, gdzie zostaje tylko npl.

Kurcze nic nie dadzą na lepszy rozruch. Za to dali paracetamol, ktory prawie nic nie dał. Już jest nas tu 6 po terminie z czego tylko ja i jeszcze jedna mamy skurcze i jakieś mikro rozwarcie. Jedyne co powiedział ordynator to żeby bawić sie sutkami - niech sam się bawi. Zmęczona jestem już po całym dniu tych bóli i się kładę do łóżka. Będzie co będzie. Może jak zaczną sie kończyć miejsca na oddziale to zaczną coś robić.
Życzę Wam spokojnej nocki :-*

reklama
Do góry