reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Magdalena, u mnie najmłodszy już wyłazi powolutku z infekcji, gorączkował kilka dni ale jest na lekach więc odzyskuje energię. Starszy lekko podłapał. Ale najgorzej małż i teściowa, która nie pojechała do domu bo tak z nią kiepsko i u nas leży.

A ja się czuję fantastycznie :-D Mam energię i mogę latać koło nich.

reklama
Ja też mam Fridę. Podobno najlepsza. Moja siostra jeszcze kupiła końcówkę do odkurzacza i teraz odkurzacz ciągnie zamiast jej. Oczywiście spróbowała najpierw na sobie, ale bez różnicy jakby ona ciągnęła więc teraz nikt się nie przemęcza i odkurzacz wyciąga gile :D

Edda że jak końcówkę od odkurzacza takiego normalnego odkurzacza?

Strasznie bolą mnie plecy ból mi schodzi na pośladki i uda a kuba na spacer chce iść taka ładna pogoda aż żal w domu siedzieć .

Sandra oczywiście że frida gruszek już nawet się chyba nie poleca . Ja przy Kubie to długo używałam tego aspirstora bo aż nauczył się sam smarkac

Edda że jak końcówkę od odkurzacza takiego normalnego odkurzacza?

Strasznie bolą mnie plecy ból mi schodzi na pośladki i uda a kuba na spacer chce iść taka ładna pogoda aż żal w domu siedzieć .

Sandra oczywiście że frida gruszek już nawet się chyba nie poleca . Ja przy Kubie to długo używałam tego aspirstora bo aż nauczył się sam smarkac

Te końcówki do odkurzacza nazywają się katarek KATAREK-ASPIRATOR,ODICIĄGACZ KATARU-APTEKA-WYS 0 (3939948759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Ale u nas się nie sprawdził, bo maluchy bały się odkurzacza... A poza tym w nocy by mi się nie chciało kombinować, a Fridę sama obsłużę i po zapchanym nosku :tak: :happy:
Ja bym się przeszła na spacer, to u nas pochmurno i jakoś tak nieprzyjemnie na polku, chociaż termometr pokazuje aż 8 stopni...

Sandra ja po nocy jestem mokra, ale bardziej od pasa w dół, choć na górze też (na klacie ;-)), ale mniej, a śpię w raczej cienkiej i krótkiej koszulce. Pocę się do tego stopnia, że codziennie rano macam prześcieradło czy mi wody nie odeszły, bo mam tak mokre uda i majtki.

Magdzik super, że egzamin z głowy :tak:
Szkoda, że nie zaopatrzyłaś się w te papierki wskaźnikowe o których nie raz była tu mowa, to byś od razu wiedziała co to za śluz. U mnie się super sprawdzają. Nawet dziś używałam, bo poczułam jak nagle coś mi sie "wylewa". Kiedyś gdzieś wyczytałam, że takie wodniste upławy to może być efekt skracania szyjki, więc nawet jeśli jeszcze to nie płyn owodniowy to i tak wszystko idzie w dobrą stronę.

A ja Wam polecę "krecika: do odsysania kataru. Dla mnie sprawdził się rewelacyjnie. Kupiła teraz drugiego, bo pierwszy używany 3 lata więc by synek miał swój nowy. Ja miałam odruch wymiotny wciągając glutki przez Fridę i znalazłam to cudo. Odsysacz do nosa Krecik (3906347219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Góra i dół można zdejmować do wymycia, górna końcówka jest miękka, dla mnie rewelacja. A odkurzacza też mój synek się bał więc to nie wchodziło by w gre ;-)

Poza tym to u mnie nudno, nic nie zapowiada się na szybszy poród, także może mnie jeszcze marzec złapać :szok: (oby nie...) Ale w poniedziałek mam wizytę to może coś więcej się dowiem jak z moim podwoziem, bo bąbel tak strasznie się wierci, że mnie żebra już bolą... ;-)

Magda gratulacje :-) i podziwiam ze dałaś radę jeszcze na egzaminy jeździć. Sandra ja mam podobnie z tymi potami - wiecznie mi gorąco. Hehe ... Podobnie jak Joasia co rano sprawdzam od czego mam mokre prześcieradło ;-) A wiecie co .... 6 dni do mojej cesarki , a Jakby cała wieczność :eek:

Witajcie ja na minutke byłam na Ip jak dobrze pójdzie do to pon mogę urodzić, podczas ktg okazało0się że maluszek ma lekka trachykardíe ale drugi zapis był ok :-) jak do pon nie urodze to mam na ktg się zgłosić

reklama
Hallo :-D

czytam was na bieżąco ale jakoś brak weny do pisania :-p rozpakowywac sie kochane :-D

ojj mi tez wiecznie było gorąco ... mężul sie nakrywał kocem i kołdra a ja kaloryfer zakrecony i poodkrywana byłam :-D

trzymam kicuki za każda z was &&&&

Do góry