reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutóweczki 2014

Ehhh dziewczyny tak chciałam rodzić a wychodzi na to że chyba mam opryszczke dowcipną :wściekła/y: Nie jestem pewn bo pierwszy raz to mam :confused: I teraz się boje.
Wizyta dopiero jutro wieczorem, pisałam do selerowej żeby podpytała na oddziale kogoś co i jak. Może któraś z was się z tym spotkała? wszędzie pisze że niebezpieczna przy porodzie, no ale moze jakies przeciwciała są?

reklama
Ja chyba dziś nie pośpie. Obudziłam się o północy i męczę się do teraz. Tak mi się dziecko ulożyło, ze boli kręgosłup, w ogóle brzuch jakiś kanciasty, sikać chodzie co chwilę ehhhh...

Myg ja też nigdy nie miałam takiej opryszczki. A jak Ci się to objawia? Wygląda? Dobrze że już jutro idziesz do lekarza, to się wszystkiego dowiesz.

Myg ja niestety nie pomogę bo się nigdy nie spotkałam z tą opryszczką ale daj koniecznie znać co Ci lekarz powie;-)

Edda nie zazdroszcze nie przespanej nocy ja ostatnio dobrze śpie ale za to mega bolą mnie plecy :/

dziś mam dzień sprzątania:/

Myg ja niestety tez nie pomoge...ja mam opryszczke, ale ta na ustach...dobrze, ze idziesz do lekarza.

Eve ja tez poki co nie mam problemu z brodawkami, ale zakupilam sobie maltan na pozniej...czy sie sprawdzi, to nie wiem.

Ja dzis spalam smacznie, to mnie moj M obudzil o 6 kichaniem...co on ma z tym kichaniem. Conajmniej od kilku miesiecy meczy go poranne kichanie. Tylko czasem bardziej, czasem mniej.

A ja po wczorajszym intensywnym prasowaniu, sprzataniu i chodzeniu po schodach ciagle mam twardniejacy brzuch i maly przed snem szalal...wiercil sie tak, ze juz mialam nadzieje, ze chce wyjsc :)

Myg nie martw się na zapas. Może to akurat nie opryszczka, tylko jakieś podrażnienie przez częste wizyty w wc i używanie papieru, szczególnie, że jeszcze nigdy nie miałaś opryszczki, a ona chyba tak po prostu nie wyskakuje.

Myg radziłabym zajść do lekarza, bo opryszczka narządów płciowych to jest choroba weneryczna więc wątpię, że to akurat to się do Ciebie przyczepiło. A skoro coś Cię martwi to po co sobie dodawać, lepiej iść sprawdzić.

reklama
Ja mam pytanie do tych, które będą używać Bepanthen do poranionych brodawek, czy jeśli posmaruję to przed karmieniem muszę je przemyć czy dzidzia może jeść jeśli wcześniej były z kremu...?
Taki miałam problem przy starszym synku a zapomniałam spytać wtedy w szpitalu, może któraś jest doświadczona w tej sprawie?

Do góry