szczesliwa92
Początkująca w BB
Dziekuje!Dorodna córa!!
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!
Naturalnie urodziłaś? No i ekspresowo
Tak, naturalnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje!Dorodna córa!!
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!
Naturalnie urodziłaś? No i ekspresowo
Super! Dużo zdrówka, cierpliwości i brawo dla mamyCześć dziewczyny!
Gratulacje dla tych wszystkich, które maja już swoje Skarby przy sobie!
19.02 na świecie pojawiła się nasza córeczka Maja.
3960g i 59cm szczęścia.
Poród trwał ok. 3h. Od środy jesteśmy w domu.
Od 23 tyg. strach z powodu skracającej się szyjki i cieszenie się z każdego tygodnia, a urodziłam 3 dni po terminie..
No to szacun kochana!Dziekuje!
Tak, naturalnie.
GratulacjeMy już po
Hania urodziła się wczoraj, a termin na 24, już ja trzymam w ramionach i jest z nami
Udało się
50cm, 2810g 20.02.204 godzina 21:58
GratulacjęCześć dziewczyny!
Gratulacje dla tych wszystkich, które maja już swoje Skarby przy sobie!
19.02 na świecie pojawiła się nasza córeczka Maja.
3960g i 59cm szczęścia.
Poród trwał ok. 3h. Od środy jesteśmy w domu.
Od 23 tyg. strach z powodu skracającej się szyjki i cieszenie się z każdego tygodnia, a urodziłam 3 dni po terminie..
O to maly glodomorek!Mój już ma 3800 3 tygodnie za nami . Ale karmienie piersią daje w kość praktycznie cały czas się domaga , nocki nawet godzina nie przespana.
A masz nawał pokarmu? Bo u mnie to jakoś nie wylatuje . Ani razu nie użyłam wkładekO to maly glodomorek!
Ja musze budzic swojego… mamy 2,5 tygodnia
W dzien co 2 h a w nocy co 3 h ale w nocy czasem sam wczesniej wstaje…
No co Ty? To dziwne.. nawał miałam w 3-4-5 dobie po porodzie.A masz nawał pokarmu? Bo u mnie to jakoś nie wylatuje . Ani razu nie użyłam wkładek
Zazdroszczę udało mi się ściągnąć przez pół godziny 120 ml mleka laktatorem z dwóch piersi . Więc coś tam jest Karmię ile się da .No co Ty? To dziwne.. nawał miałam w 3-4-5 dobie po porodzie.
A teraz poprostu mleko leci jak szalone. Ja wkladki musze czesto zmieniac bo są przesiąknięte mlekiem… ale u mnie zawsze lecialo jak szalone… moze poprostu nie masz takiego szybkiego wyplywu mleka?