Oby poszło to w dobrym kierunku bo spać nie można przez słuchanie swojego ciałato powodzenia, prawie połowę masz już z głowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby poszło to w dobrym kierunku bo spać nie można przez słuchanie swojego ciałato powodzenia, prawie połowę masz już z głowy
Wow! No to już sporo wypracowałaś! czekamy na informację jak rozwój sytuacji, trzymamy kciuki!Skurcze są ale słabe i nier
Jutro 38 tydzień . Skurcze są ale słabe i nieregularne rano miałam 1.5 cm rozwarcia jak na ostatniej wizycie a teraz w szpitalu 4 cm więc coś się dzieje.
Hej, urodziłam o 13.16 zdrowego synka z wagą 3165 gram 53 cm. W 38 tygodniu
Super!!! Gratulacje jak się czujesz?Hej, urodziłam o 13.16 zdrowego synka z wagą 3165 gram 53 cm. W 38 tygodniu
wielkie gratulacje!Hej, urodziłam o 13.16 zdrowego synka z wagą 3165 gram 53 cm. W 38 tygodniu
mojego szacowali na 3900 , urodził się 3800 i 56cm . Wzięłam raczej 62 i były trochę przyduże, ale to nic. Teraz jesteśmy w domku to zakładam mu 56 i 62 , choć zależy od firmy, bo niektóre 62 są naprawdę gigantyczne , a niektóre 56 bardzo na styk.Dziewczyny a pytanko do Was, bo Syna wagę szacowano na 3,6 kg, a dziś na ostatniej kontroli wyszło już 3,8 kg, a do porodu dr powiedział, że pewnie z 4 kg będzie jak starszy brat. (przy pierwszym pomylił się o 10 g ale może być różnie). I już z tej ciąży to sama nie wiem brać 56 ubranka czy 62...
gratulacje!Hej, urodziłam o 13.16 zdrowego synka z wagą 3165 gram 53 cm. W 38 tygodniu