reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
trzymam kciuki, daj koniecznie znaćWłaśnie jadę bo teraz mi poleciała taka spora ilość żywej krwi
a przyjmujesz probiotyki? Ja sobie dam reke uciac, ze odkad biore to wlasnie nie mam problemow z zoladkiem I jelitami jak miewalam kiedysHaha czy szczęsciarą to nie wiem bo męczy mnie to nie raz, tez jestem wrazliwa na to co zjem. A pd pierwszej ciąży mam tak ze jak jest cos stresującego (np. wizyta u gin) to ja juz od rana na kibelku
powodzenia, dawaj znac jak sie sytuacja rozwijaWłaśnie jadę bo teraz mi poleciała taka spora ilość żywej krwi
Lauritaa
Moderator
a przyjmujesz probiotyki? Ja sobie dam reke uciac, ze odkad biore to wlasnie nie mam problemow z zoladkiem I jelitami jak miewalam kiedys
Ogolnie nie. Jedynie jak mialam antybiotyk to przyjmowałam.
naprawde polecam z calego serca. Ja przyjmuje Bio-kult, juz od lat z malymi przerwamj. Sa osoby, ktore mowia, ze dieta mozna sobie pomoc, ale nie mam jakiejs tragicznej, jadam kiszonki, kefiry itp, ale nic nie zmienilo mojego komfortu zycia jak te wlasnie kapsulkiOgolnie nie. Jedynie jak mialam antybiotyk to przyjmowałam.
Lauritaa
Moderator
naprawde polecam z calego serca. Ja przyjmuje Bio-kult, juz od lat z malymi przerwamj. Sa osoby, ktore mowia, ze dieta mozna sobie pomoc, ale nie mam jakiejs tragicznej, jadam kiszonki, kefiry itp, ale nic nie zmienilo mojego komfortu zycia jak te wlasnie kapsulki
Kurcze. No Teraz na te kilka moze ciut wiecej dni nie bede nic robic, ale zobacze jak bedzie po porodzie i zapisze to sobie. Dziękuję za radę
Ja wlasnie w tej ciąży nie mam ochoty na kiszonki, papryki itp :/ w poprzedniej jakos więcej
Ewidentnie otwiera Ci się szyjka. To bardzo dobrze, jak trafisz na porodówkę będziesz miała część roboty za sobą.Brzuch cały czas boli , cały dzień twardy i plamienia dostałam i taka nitka krwi wyleciała.. Byłam u położonej kazała czekać aż się zaczną porządne skurcze.
Skurcze są ale słabe i nier
Jutro 38 tydzień . Skurcze są ale słabe i nieregularne rano miałam 1.5 cm rozwarcia jak na ostatniej wizycie a teraz w szpitalu 4 cm więc coś się dzieje.a w którym jesteś tygodniu ? Wygląda na to , że się coś zaczyna .
reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
to powodzenia, prawie połowę masz już z głowySkurcze są ale słabe i nier
Jutro 38 tydzień . Skurcze są ale słabe i nieregularne rano miałam 1.5 cm rozwarcia jak na ostatniej wizycie a teraz w szpitalu 4 cm więc coś się dzieje.