O 12 wizyta, dam znać poTrzymam kciuki i czekamy na informacje
reklama
Margola1986
Fanka BB :)
A mnie tak stres zżera że szok. Dziś wyniki z bety. Boję się strasznie. Ogólnie mam już 4 poronienia za sobą także głowa wymyślą różne scenariusze. Do tego test tak późno wyszedł pozytywny.
Lilka92
Trzymam kciuki za wyniki o której zazwyczaj są?A mnie tak stres zżera że szok. Dziś wyniki z bety. Boję się strasznie. Ogólnie mam już 4 poronienia za sobą także głowa wymyślą różne scenariusze. Do tego test tak późno wyszedł pozytywny.
Margola1986
Mam już wyniki. Wynik z soboty 130 a dziś 240. Także rosnie. Czekam cierpliwie do wizytyTrzymam kciuki za wyniki o której zazwyczaj są?
ale super wiadomość, oby każda z nas taką dostała . Jakieś cenne rady na co zwrócić uwagę na badaniach, o co zapytać lekarza?Dziewczyny, ja już po prenatalnych. Kamień spadł z serca, wszystkie ryzyka wyszły niskie. Bobas rozwija się prawidłowo.
Kochana a powiedz ile masz lat? Ja pamiętam że u Ciebie białko wyszło dość niskie stężenie, jak lekarz to skomentował?Dziewczyny, ja już po prenatalnych. Kamień spadł z serca, wszystkie ryzyka wyszły niskie. Bobas rozwija się prawidłowo.
Przede wszystkim tak jak dziewczyny pisały po uzyskaniu samych wyników z krwi nie próbować samodzielnie interpretować, bo to napsuło mi krwi. Ja nie musiałam zadawać zbyt wielu pytań na samym badaniu, lekarz wszystko szczegółowo opowiadał. Mój mąż miał więcej pytań bo był pierwszy raz ze mną. Ja dopytałam tylko na końcu o to badanie nifty, ale powiedział, że przy moich wynikach nie ma potrzeby tego robić chyba ze bardzo byśmy chcieli. A i pytałam z ciekawości o szkodliwość detektora, powiedział, że jak mnie to uspokaja to żeby jak najbardziej sobie z niego korzystać.ale super wiadomość, oby każda z nas taką dostała . Jakieś cenne rady na co zwrócić uwagę na badaniach, o co zapytać lekarza?
Ostatnia edycja:
28 Białko wyszło niskie, ale po przeliczeniu na jednostki mom i pappy i bety okazało się że białko jest zbliżone do tej wolnej bety, lekarz powiedział, że jak te wyniki po przeliczeniu na mom są zbliżone (u mnie było około 0,5 i 0,7) to wtedy wynik trzeba uznać za dobryKochana a powiedz ile masz lat? Ja pamiętam że u Ciebie białko wyszło dość niskie stężenie, jak lekarz to skomentował?
reklama
Dziewczyny, ja już po prenatalnych. Kamień spadł z serca, wszystkie ryzyka wyszły niskie. Bobas rozwija się prawidłowo.
Super. Ja dzisiaj robiłam pappe ale nie patrzę na wyniki,bo nie chce się denerwować, więc nie loguje się nie patrzę. Jutro odbiorę przed badaniem. Oby u mnie też wyszło wszystko dobrze. Boje się trochę.