Ja tylko po tym domyslilam sie ze moge byc w ciazy.. jak mi kawa nie podeszlaJa też nie wyobrażam sobie dnia bez kawy, na początku mnie odrzucało jak tylko mąż włączał ekspres ale teraz piję właśnie z mlekiem taką najsłabsza i jest ok.
reklama
Kasia.n40
Fanka BB :)
Ja też odliczam do poniedziałkowych badań, ale dopiero w kolejny poniedziałek… Wczoraj nie wytrzymałam i zamówiłam detektor, czy któraś z Was już korzysta?
Ja mam coś takiego, zakupiłam na vinted.
Załączniki
Rewelacja… ja na powrot do smacznej kawy w poprzedniej ciazy czekalam do 3 trymestru…Dziewczyny pisalyscie o kawie, mi na początku nie chciało się pić ale teraz smak wrócił i chętnie piję ale tylko rano.
nindziaa
Moderator
O kurczę, to faktycznie mocno odrzuciło. U mnie w sumie jedyny odrzut teraz jest na jajka, gdzie przed ciążą jadłam codziennie jaja na śniadanie … teraz nie mogę nawet patrzećRewelacja… ja na powrot do smacznej kawy w poprzedniej ciazy czekalam do 3 trymestru…
Zamówiłam jumper jpd-100e, bo czytałam, że ten model wykrywa od 10 tygodnia (chociaż na stronie była informacja, że od 16), ale zobaczymy. Dostałam o 7 powiadomienie z inpostu że wydano do doręczenia więc siedzę i liczę, że jeszcze dzisiaj będzieJa mam, zaczęłam 11 tydzień i nic nie znalazłam ale wiem że jest ok bo wczoraj miałam wizytę.
Na moim jest napisane że od 12 tygodnia można znaleźć tętno więc muszę poczekać.
Czytałam że są modele które już od 8 tygodnia znajdą ale to przede wszystkim zależy od budowy mamy i często kobiety się denerwują.
Jaki model zamówiłaś?
Tynka997
Aktywna w BB
tez tak mamO kurczę, to faktycznie mocno odrzuciło. U mnie w sumie jedyny odrzut teraz jest na jajka, gdzie przed ciążą jadłam codziennie jaja na śniadanie … teraz nie mogę nawet patrzeć
Dzejdzejdzej
Zaangażowana w BB
Mam to samo. Każdego dnia jadłam jajecznicę na śniadanie, tylko to w sumie trzymało mnie sytą do drugiego śniadania w pracy. A teraz? Jak patrzę na nie to już mi niedobrseO kurczę, to faktycznie mocno odrzuciło. U mnie w sumie jedyny odrzut teraz jest na jajka, gdzie przed ciążą jadłam codziennie jaja na śniadanie … teraz nie mogę nawet patrzeć
Emilcia88
Fanka BB :)
My o pierwszą ciążę 14 miesięcy a potem już szło za pierwszym cyklemJa dostanę 2 tygodnie po 32 urodzinach, o Wike też się długo staraliśmy teraz poszło szybciej
reklama