reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
póki co bez większych, jedynie owoce mogłabym jeść garściami. Za to dopadły mnie mdłości i to już chyba na coraz większą skalę widzę. Jeszcze nie wymiotowałam ale dziś już raz się na to zaniosłam. Śmierdzi wszystko nawet talerze, szklanki... Zmywarka to już dramat. Perfumy męża czuje cały dzień a kiedyś wydawało mi się że nie mają zapachu. No ogólnie słabo się czuje po prostu nie mam siły na nic.
Ja to w poprzedniej ciąży nie mogłam znieść zapachu męża w pierwszym trymestrze raz jak wszedł do pokoju to zwymiotowałam na jego widok 😂 do dzisiaj mi to wypomina
W tej ciąży już mi jego zapach nie przeszkadza. 😀 Najbardziej to zapach smażonego pieczonego mięsa wgl mięso tak mnie odrzuca.

Ja to w poprzedniej ciąży nie mogłam znieść zapachu męża w pierwszym trymestrze raz jak wszedł do pokoju to zwymiotowałam na jego widok 😂 do dzisiaj mi to wypomina
W tej ciąży już mi jego zapach nie przeszkadza. 😀 Najbardziej to zapach smażonego pieczonego mięsa wgl mięso tak mnie odrzuca.
z tym mężem to jest hit hitów 😂😂😂

Hahhahahhaahahahahahaha

reklama
ja mam podobnie jak w ciąży z synem. Od kapusty i ogórków odrzuca. Będzie syn pewnie znowu 🤣
Ja w poprzedniej ciąży mogłam jeść tylko ogórki kiszone, cytrusy to uwielbiałam, a za łyk fanty mogłam zabić. I syn. Teraz odrzuca mnie od ogórków, jadłabym tylko pomidory i ryby w pomidorach, pomidorową to bym mogła non stop jeść.

Do góry