Merry35
Fanka BB :)
ja na 16.30. Dzisiaj mam dostać kartę ciąży, ale mam stresa, rok temu w tym terminie okazało się, że już serduszko nie bijeJa mam wizytę dopiero o godz 18 więc cały dzień czekanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na 16.30. Dzisiaj mam dostać kartę ciąży, ale mam stresa, rok temu w tym terminie okazało się, że już serduszko nie bijeJa mam wizytę dopiero o godz 18 więc cały dzień czekanie
Powodzenia dziewczyny, czekamy na piękne fasolkiJa też dzisiaj wizytuję. Udało się wczoraj załatwić. Trzymajcie kciuki!
Ja mam wizytę 13 lipcaDziewczyny proszę spojrzeć na kalendarz na pierwszej stronie i dać znać kogo wpisać
Nie jem normalnie w tej ciąży, rano zjem śniadanie później zależy ale ogólnie to albo zupę albo coś mniej zdrowego. Ziemniaki i mięso, czy jakieś makarony to nic nie przejdzie, jakiś bob, brokuła, sałatkę to i owszem a potem to już tylko jakieś owoce np wczoraj dopadłam się do czereśni. Kolacji już nie zjadłam bo mi wszystko stało.O proszę, a jesz normalnie?
U mnie raz 1kg więcej, następnego dnia 0,5 kg mniej. Cały czas w okolicach mojej stałej wagi
Ja dopiero będę robić jutro badania, w moim przypadku to akurat mniej kg mi nie zaszkodzi ale dziwnie tak jakoś.Ja 1kg mniej i jestem załamana. Patrzę na wagę tylko podczas wizyt, gdzie mnie ważą położne. Mam wagę w domu, ale nie mam czasu się ważyć, zresztą powinno się ważyć raz w tygodniu o tej samej porze.
U mnie powodem pewnie jest skrajnie niskie tsh tak jak w pierwszej ciąży obecnie ważę 50kg
Spokojnie Kochana, rozumiem Twój stres, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, a w poniedziałek serducho jak dzwon
Ja ściągalam że sklepu PlayMożliwość przeglądania forum jest jedynie z przeglądarki czy jest jakaś aplikacja?
A który tydzień ciąży,?ja na 16.30. Dzisiaj mam dostać kartę ciąży, ale mam stresa, rok temu w tym terminie okazało się, że już serduszko nie bije
Ja korzystam z apki na iOSMożliwość przeglądania forum jest jedynie z przeglądarki czy jest jakaś aplikacja?
Termin na 27.02 wizyta 1.08Nie mam Cię wpisanej, podaj datę porodu i wizyty to Cię wpisze na pierwszej stronie tego wątku prowadzę kalendarz, żebyśmy się wspierały