reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja też dzisiaj wizytuję. Udało się wczoraj załatwić. Trzymajcie kciuki!
Powodzenia dziewczyny, czekamy na piękne fasolki🥰
@Daczia nie ma co panikować ja poprzednie ciążę bezobjawowo przechodziłam.. tylko się cieszyć że dobrze się czujesz

Ale produkujecie! Ja wczoraj wieczorem wchodzę a tam 17 str do przeczytania🙈 dużo się nas zrobiło 😅 jakie boom na lutowe dzieciaczki🥰

Ja dziś wracam do Pl.. trochę smutno ale powiem wam że wewnętrzny stres opada, nawet nie wiedziałam że to mi tak ciąży.. gdzieś z tyłu głowy miałam że jak zacznę krwawić albo coś się stanie to co na zrobię .. a teraz kolejne pyt.. zamierzamy jechać w okolice Wisły pochodzić trochę po górach do domu zjeżdżamy 11 a 12 mam wizytę🥰 czy wszystkie te pierwsze badania ths fs3,4 przeciwciała wyniki są w jeden dzień? Czy zrobić gdzieś w mieście gdzie będę przejeżdżac żeby z głowy mieć?

O proszę, a jesz normalnie?
U mnie raz 1kg więcej, następnego dnia 0,5 kg mniej. Cały czas w okolicach mojej stałej wagi 😉
Nie jem normalnie w tej ciąży, rano zjem śniadanie później zależy ale ogólnie to albo zupę albo coś mniej zdrowego. Ziemniaki i mięso, czy jakieś makarony to nic nie przejdzie, jakiś bob, brokuła, sałatkę to i owszem a potem to już tylko jakieś owoce np wczoraj dopadłam się do czereśni. Kolacji już nie zjadłam bo mi wszystko stało.

Ja 1kg mniej i jestem załamana. Patrzę na wagę tylko podczas wizyt, gdzie mnie ważą położne. Mam wagę w domu, ale nie mam czasu się ważyć, zresztą powinno się ważyć raz w tygodniu o tej samej porze.
U mnie powodem pewnie jest skrajnie niskie tsh tak jak w pierwszej ciąży 😪 obecnie ważę 50kg

Spokojnie Kochana, rozumiem Twój stres, ale wierzę że wszystko będzie dobrze, a w poniedziałek serducho jak dzwon ❤️
Ja dopiero będę robić jutro badania, w moim przypadku to akurat mniej kg mi nie zaszkodzi ale dziwnie tak jakoś.

Cześć, też trzymam kciuki za wizyty.
Jeśli chodzi o wagę to … wczoraj mi pokazała 57,10 😱 A jeszcze ostatnio było 56. Ciekawostką jest to, że jak szlam do ślubu w zeszłym roku to ważyłam ledwie 52 🤣 Rosnę w oczach XD

reklama
Do góry