reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jejku 😍😍😍😍

To wszystko staje się coraz bardziej realne, też macie takie wrażenie ? 🥰

Oj tak!. Ale trzęsłam się jak galareta. Cały dzień nie bylam sobą. Myślę, ze na następnej wizycie juz trochę odetchnę (taką mam nadzieję) lekarka supee, chyba z 30 min tam siedzialam. Zalozyla karte, dala teczkę taką ładną. Witaminy rozpisala itp 😀, o badaniach powiedziała, rozpisala wizyty na przód. O wycieczkach pogadałyśmy nawet 😁

Oj tak!. Ale trzęsłam się jak galareta. Cały dzień nie bylam sobą. Myślę, ze na następnej wizycie juz trochę odetchnę (taką mam nadzieję) lekarka supee, chyba z 30 min tam siedzialam. Zalozyla karte, dala teczkę taką ładną. Witaminy rozpisala itp 😀, o badaniach powiedziała, rozpisala wizyty na przód. O wycieczkach pogadałyśmy nawet 😁
Ja już chce luty 🙄🥰🥰🥰🥰

reklama
Cześć jestem Julka, dzisiaj zauważyłam Wasz wątek i chciałabym dołączyć. Termin 04.02.2024. Mam 30 lat mam już w domu 3 latka. Jestem po dwóch poronieniach, problemy z tarczycą jak się okazało, teraz podejrzenie cukrzycy ciążowej i hashimoto.

Witamy. Rozgość się na dłużej 😉
Tez mam na stanie prawie 3 latke 🙂

Do góry