Lilka92
Fanka BB :)
Drugi, urodziła synka 3315g jestem ciocią po raz drugiOjaaa pierwszego bobaska ? Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Drugi, urodziła synka 3315g jestem ciocią po raz drugiOjaaa pierwszego bobaska ? Trzymam kciuki
Ojaaa no gratuluję ja zostałam raz ciocia i już więcej nie będę żadna z sióstr nie chce więcej dzieciDrugi, urodziła synka 3315g jestem ciocią po raz drugi
Jeśli możesz zdradzić to jakie imię wybrała?Drugi, urodziła synka 3315g jestem ciocią po raz drugi
JejkuZapomniałam napisać
Jestem dzis po wizycie. Wszystko w porządku slyszalam serduszko 166 uderzen
Wszystko dobrze, tydzien z usg jak i OM taki sam co do dnia mamy juz 1,5 cm.
Termin 13.02
U nas w 5+6 było 3 mm
Jejku
To wszystko staje się coraz bardziej realne, też macie takie wrażenie ?
Ja już chce lutyOj tak!. Ale trzęsłam się jak galareta. Cały dzień nie bylam sobą. Myślę, ze na następnej wizycie juz trochę odetchnę (taką mam nadzieję) lekarka supee, chyba z 30 min tam siedzialam. Zalozyla karte, dala teczkę taką ładną. Witaminy rozpisala itp , o badaniach powiedziała, rozpisala wizyty na przód. O wycieczkach pogadałyśmy nawet
Cześć jestem Julka, dzisiaj zauważyłam Wasz wątek i chciałabym dołączyć. Termin 04.02.2024. Mam 30 lat mam już w domu 3 latka. Jestem po dwóch poronieniach, problemy z tarczycą jak się okazało, teraz podejrzenie cukrzycy ciążowej i hashimoto.