reklama
Paulusiek_12
Fanka BB :)
Aaa w ogóle moja mama się wczoraj musiała dowiedzieć.
Ale też jej wypowiedź była mega nie na miejscu...
Chciała żebym dzisiaj przyjechala wysprzątać, wyszorować całe auto i zabrać rzeczy z Auta i nosić samej wszystko na 3 piętro. (bo ona nie może bo chory kręgosłup)
No to musieliśmy powiedzieć że... hej nie mogę pomóc. Lekarz kazał mi nic nie dźwigać ani nie męczyć się z racji poronienia zagrażającego.
Nie mogę biegać na każde jej żądanie już... Sytuacja się zmieniła...
Reakcja mojej mamy: "A weź się nie nakręcaj, za jakies 2 miesiące będzie dopiero coś wiadomo"
To jej mówiłam że no... już wiadomo ale czekamy do 13 lipca na więcej informacji.
Ehh dosłownie bardzo mi było przykro.
Ale też jej wypowiedź była mega nie na miejscu...
Chciała żebym dzisiaj przyjechala wysprzątać, wyszorować całe auto i zabrać rzeczy z Auta i nosić samej wszystko na 3 piętro. (bo ona nie może bo chory kręgosłup)
No to musieliśmy powiedzieć że... hej nie mogę pomóc. Lekarz kazał mi nic nie dźwigać ani nie męczyć się z racji poronienia zagrażającego.
Nie mogę biegać na każde jej żądanie już... Sytuacja się zmieniła...
Reakcja mojej mamy: "A weź się nie nakręcaj, za jakies 2 miesiące będzie dopiero coś wiadomo"
To jej mówiłam że no... już wiadomo ale czekamy do 13 lipca na więcej informacji.
Ehh dosłownie bardzo mi było przykro.
Ja już jestem, dziękuję za dodanieWysłałam Ani listę osób z kalendarza z terminów porodów, czy któraś nie podała tej daty? Starałam się patrzeć i na wizyty, żeby dopisać z ręki brakujące dziewczyny i dodałam również neeeetka i Butterfly.
Lilka92
Byłaś wpisanaNie wiem czy podawałam wypada 4.02
ProszęJa już jestem, dziękuję za dodanie
Lauritaa
Moderator
Nie masz, wysłałam wiadomość do Ani o dopisanie do listy
Ja jakos na 13.02 chyba. Nikt mi jeszcze nie powiedział w sumie. W poniedziałek bede wiedziała
Oleczqa002
Niestety tak, wczoraj byliśmy w zoo, na wieczór miałam dosłownie zakwasy od chodzenia gdzie przed ciąża bieganie, treningi cardio itpDziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domu ludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganie a teraz szok
A do tego mieliśmy z mężem jakaś kiepska noc, niestety dom już się mocno nagrzał, po 25 stopni w pokoju, ciężko się śpi w nocy
Truskawka_1990
Ja też czekam do 13-go lipca. I tak już wczoraj rozkminiałam że przecież miałam zapalenie pęcherza i aż mi krew leciała z cewki moczowej, to może rzeczywiście stan zapalny rozregulował mi cykl i ciąża może być młodsza… Bardzo się denerwuję i też jakoś mocno się nie udzielam. Ale mam nadzieję że niedługo zacznę
Lilka92
Ojj tak, mam wrażenie, że szybko się mecze i aż się boję, co to będzie jak pojawi się brzuszekDziewczyny czy Wam też tak kondycja spadła? Właśnie przeszłam spacerkiem 300 metrów do sklepu i nie mam siły wrócić do domu ludzie
Wcześniej aktywny tryb życia, bieganie a teraz szok
reklama
Ja przejdę się trochę po schodach i puls szaleje :/. W poniedziałek pogadam z lekarzem czy coś zrobimy z tym bo bez zmęczenia dochodzi do 100Ojj tak, mam wrażenie, że szybko się mecze i aż się boję, co to będzie jak pojawi się brzuszek