reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze 😭😭😭
Trzymam kciuki ! Będzie dobrze ❤️
Czytam wasze wpisy o tarczycy i się przeraziłam. Mam swieze badania z zeszłego tygodnia. Powiedziała ze jest ok, ale w domu zobaczyłam to ft4. Teraz piszecie ze ft4 odpowiada za utrzymanie ciąży i jestem przerażona
Nie przejmuj się , pokażesz lekarzowi przy wizycie to Ci powie czy coś musisz robić. Ja myślałam , że to właśnie poniżej normy jest gorsze.

Kurde dziewczyny naczytalam się za dużo :( ze te tsh 2,5 ( a miałam 1,7 jakies 2 między temu) to za duzo i jakies leki itp 😞
Ogolnie to niedawno jak spadlo do tych 1,7 to przedtem mialo 2,11 😞 dziwne to u mnie, ale nigdy nie leczylam sie na tarczyce ani nic problemu nie mialam.
Ft 3 - 4,5 (norma do 6,6)
Ft 4 - 9,37 (norma do 14,41 )
ja z tarczycą zazwyczaj nie mam problemu, tylko w ciąży mi rośnie tsh. 3 tygodnie temu miałam 3,3. Dostałam euthyrox 25 i spadło do 1,67, ft3 i ft4 w normie. Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa czy nie zmniejszyć, że tak szybko spadło. W poprzedniej ciąży brałam 25 co drugi dzień. Twój wynik wydaje się ok, ale na pewno trzeba kontrolować.

Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm :( Serduszka nie ma :( Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie 😞

A ja przełożyłam swoją wizytę z poniedziałku na piątek :( , zastanawiam się czy dobrze zrobiłam. Byłam tydzień temu to był tylko pęcherzyk ciążowy. Za tydzień to będzie 7+3

Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze 😭😭😭
Kochana bądź dobrej myśli, trzymam kciuki ♥️ dużo zdrówka dla córeczki 🫂
♥️♥️

Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm :( Serduszka nie ma :( Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie 😞
Nie ma co czytać internetu, tam to wszystko napiszą a my się denerwujemy.
Moim zdaniem wszystko jest ok, bo ciąża może być młodsza.
Jeśli Cię bardzo to martwi to może uda się załatwić jakąś wizytę dodatkową wcześniej.
♥️♥️

reklama
Do góry