reklama
meksykanka11
Fanka BB :)
Trzymam kciuki ! Będzie dobrzeUdało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze
Nie przejmuj się , pokażesz lekarzowi przy wizycie to Ci powie czy coś musisz robić. Ja myślałam , że to właśnie poniżej normy jest gorsze.Czytam wasze wpisy o tarczycy i się przeraziłam. Mam swieze badania z zeszłego tygodnia. Powiedziała ze jest ok, ale w domu zobaczyłam to ft4. Teraz piszecie ze ft4 odpowiada za utrzymanie ciąży i jestem przerażona
Merry35
ja z tarczycą zazwyczaj nie mam problemu, tylko w ciąży mi rośnie tsh. 3 tygodnie temu miałam 3,3. Dostałam euthyrox 25 i spadło do 1,67, ft3 i ft4 w normie. Dzisiaj mam wizytę u endokrynologa czy nie zmniejszyć, że tak szybko spadło. W poprzedniej ciąży brałam 25 co drugi dzień. Twój wynik wydaje się ok, ale na pewno trzeba kontrolować.Kurde dziewczyny naczytalam się za dużo ze te tsh 2,5 ( a miałam 1,7 jakies 2 między temu) to za duzo i jakies leki itp
Ogolnie to niedawno jak spadlo do tych 1,7 to przedtem mialo 2,11 dziwne to u mnie, ale nigdy nie leczylam sie na tarczyce ani nic problemu nie mialam.
Ft 3 - 4,5 (norma do 6,6)
Ft 4 - 9,37 (norma do 14,41 )
Truskawka_1990
Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm Serduszka nie ma Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie
meksykanka11
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty czekam na zdjęcia
Ja zaraz do chirurga się zbieram , też się boje i wyczuwam opiernicz
Ja zaraz do chirurga się zbieram , też się boje i wyczuwam opiernicz
Kasia.n40
Kochana bądź dobrej myśli, trzymam kciuki dużo zdrówka dla córeczkiUdało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze
Kasia.n40
Na pewno jest i ma się dobrzeCześć. Za mnie też proszę trzymać kciuki, wizyta o 9.50. Idziemy ostatni raz do Invimedu sprawdzić czy kropek po transferze został na swoim miejscu też mam lekkiego stresa... Mam nadzieję, że będzie dobrze
Kasia.n40
Nie ma co czytać internetu, tam to wszystko napiszą a my się denerwujemy.Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm Serduszka nie ma Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie
Moim zdaniem wszystko jest ok, bo ciąża może być młodsza.
Jeśli Cię bardzo to martwi to może uda się załatwić jakąś wizytę dodatkową wcześniej.
reklama