Lilka92
Fanka BB :)
Kciuki Kochane za wizyty @Madlen@, @Kasia_2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TrzymamUdało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze
trzymam kciuki za Was daj znać po wizycie co powiedział lekarz..Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze
Dziękuję nie mogłam doczekać się wizyty, a dziś stres mnie ogarnąłKciuki Kochane za wizyty @Madlen@, @Kasia_2022
Hehe, zawsze tak jest - wszystko będzie dobrze o której wizyta?Dziękuję nie mogłam doczekać się wizyty, a dziś stres mnie ogarnął
Dopiero o 21 a zawsze jest opóźnienieHehe, zawsze tak jest - wszystko będzie dobrze o której wizyta?
Trzymam kciuki daj znać po , będzie dobrze zobaczyszUdało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze
Cześć. Za mnie też proszę trzymać kciuki, wizyta o 9.50. Idziemy ostatni raz do Invimedu sprawdzić czy kropek po transferze został na swoim miejscu też mam lekkiego stresa... Mam nadzieję, że będzie dobrzeKciuki Kochane za wizyty @Madlen@, @Kasia_2022
Czekamy na dobre wieści po wizycieCześć. Za mnie też proszę trzymać kciuki, wizyta o 9.50. Idziemy ostatni raz do Invimedu sprawdzić czy kropek po transferze został na swoim miejscu też mam lekkiego stresa... Mam nadzieję, że będzie dobrze