reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja byłam na wizycie w poniedziałek 6+3 i serduszko biło ❤️ A tydzień wcześniej sam pęcherzyk i ciałko żółte.
Męczą mnie mdłości i jest mi tak słabo, nie mam siły. Jestem na zwolnieniu od tygodnia. Czy któraś z Was też odczuwa takie osłabienie?

Ps. Ostatnio musiałam zjeść na kolacje frytki, bo narobiłyście mi ochoty. 😂 A z drugiej strony jak czytam jak piszecie o jedzeniu to jest mi tak niedobrze 🤢
ja też od kilku dni czuje się słabo … dzisiaj miałam zawroty głowy no i mdłości nie odpuszczają.

Już pp wizycie :)
Na razie wydaje się, że wszystko w porządku, serduszko bije 150.
Troszkę mnie martwi tylko wygląd, w sensie mam wrażenie, że mały jest pecherzyk na ten zarodek.

Załączniki

• 20230628_191606.jpg
    20230628_191606.jpg
    783,4 KB · Wyświetleń: 76
Troszkę mnie martwi tylko wygląd, w sensie mam wrażenie, że mały jest pecherzyk na ten zarodek.
Eee jestem przekonana, że jakby z pęcherzykiem było coś nie hallo to lekarz by Ci powiedział - przecież ma taki obowiązek.

Także ja bym się cieszyła 💜
Mój dzisiejszy wypiek dla rodzinki 😍
O matko! Ale bym jadła! Z masełkiem 🥰 Chyba będę musiała iść do sklepu jutro rano specjalnie po chałkę

reklama
Super wieści! 😊 a doktor mówił, że coś jest nie tak z wielkością? Jeśli nie to się nie martw, na pewno wszystko jest dobrze! 😘

Do góry