reklama
ja też od kilku dni czuje się słabo … dzisiaj miałam zawroty głowy no i mdłości nie odpuszczają.Ja byłam na wizycie w poniedziałek 6+3 i serduszko biło A tydzień wcześniej sam pęcherzyk i ciałko żółte.
Męczą mnie mdłości i jest mi tak słabo, nie mam siły. Jestem na zwolnieniu od tygodnia. Czy któraś z Was też odczuwa takie osłabienie?
Ps. Ostatnio musiałam zjeść na kolacje frytki, bo narobiłyście mi ochoty. A z drugiej strony jak czytam jak piszecie o jedzeniu to jest mi tak niedobrze
Lilka92
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszegoA my dzisiaj mamy 9 rocznicę ślubu kiedy to zleciało to ja nie wiem.
Madlen@
ale pyszności ja od 2 dni jem na śniadanie chałkę z masłem i kakao tylko to mi wchodzi z rana.Mój dzisiejszy wypiek dla rodzinki
Kasia.n40
Mi się wydaje że to kwestia ujęcia, może lekarz tak ustawił by zrobić dobre pomiaryJuż pp wizycie
Na razie wydaje się, że wszystko w porządku, serduszko bije 150.
Troszkę mnie martwi tylko wygląd, w sensie mam wrażenie, że mały jest pecherzyk na ten zarodek.
sara.woj
ObyMi się wydaje że to kwestia ujęcia, może lekarz tak ustawił by zrobić dobre pomiary
Eee jestem przekonana, że jakby z pęcherzykiem było coś nie hallo to lekarz by Ci powiedział - przecież ma taki obowiązek.Już pp wizycie
Troszkę mnie martwi tylko wygląd, w sensie mam wrażenie, że mały jest pecherzyk na ten zarodek.
Także ja bym się cieszyła
O matko! Ale bym jadła! Z masełkiem Chyba będę musiała iść do sklepu jutro rano specjalnie po chałkęMój dzisiejszy wypiek dla rodzinki
reklama
Oleczqa002
Super wieści! a doktor mówił, że coś jest nie tak z wielkością? Jeśli nie to się nie martw, na pewno wszystko jest dobrze!Już pp wizycie