sysiasia44
Fanka BB :)
Matko, a mnie okropnie bolą piersi i normalnie urosły a to dopiero 6 tydz Mój mąż mówi to już mleczne ale bambuki urosły matko boska głupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie może wyjść z podziwuMatko, a mnie okropnie bolą piersi i normalnie urosły a to dopiero 6 tydz Mój mąż mówi to już mleczne ale bambuki urosły matko boska głupi
Mi się przypomniała 1 ciąża,bo też pierwszy objaw to były ogromne żylaste piersi.. W reszcie ciąż nie miałam tego objawu. A tu normalnie urosły z dnia na dzieńMój nie może wyjść z podziwu
Ja w pierwszej ciazy miałam objawy dopiero od 6 czy 7 tyg, więc możliwe, że jeszcze wszystko przed TobąHej, czy któraś z was jest teraz w połowie 5 tygodnia? Ja wiem ze to wczesnie ale to moja pierwsza ciąża i się zastanawiam czy wszystko ok bo w sumie nie mam jako takich objawów piersi są powiększone i jestem zmęczona. Ale nie wiem czy to nie jest kwestia odstawienia kawy. Lekarz za tydzień w środę i chyba jajo zniosę do tego czasu
Zazwyczaj ok 6 skończonego zaczynają się mdłości czyli 6+1 i tak dalej .. Ja za parę dni kończę 6 i pewnie się zacznie narazie tylko piersi bambuki i bolą , ale nie musi być tego objawu każda kobieta inaczej spokojnieHej, czy któraś z was jest teraz w połowie 5 tygodnia? Ja wiem ze to wczesnie ale to moja pierwsza ciąża i się zastanawiam czy wszystko ok bo w sumie nie mam jako takich objawów piersi są powiększone i jestem zmęczona. Ale nie wiem czy to nie jest kwestia odstawienia kawy. Lekarz za tydzień w środę i chyba jajo zniosę do tego czasu