reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

No tak ale pytanie czy ten duphaston brać czy nie. Nie wiem.

Jestem wkurwiona bardziej niż zmartwiona.
Zobaczę jutro jakieś wolne wizyty może coś się znajdzie...
duphaston brać na pewno. Przy plamieniach to powinna być przynajmniej dawka 3x1 o ile nie 2x2.. Na pewno nie zaszkodzi, a może potrzymać tą ciążę.

reklama
W ogóle nie wspomnialam o tym co mi powiedział. Będę cytować:

"to w ogóle planowana?"
"tu ma pani zdjęcie, niech pani pokaże temu co narobił"

Serio nie wiem co myśleć o tym...
No masakra!!! Co za idiota 😡
Nie masz możliwości skonsultować to z innym lekarzem?
Rozumiem że może być wszystko ok ale Ty się denerwujesz skąd bierze się krwawienie.

duphaston brać na pewno. Przy plamieniach to powinna być przynajmniej dawka 3x1 o ile nie 2x2.. Na pewno nie zaszkodzi, a może potrzymać tą ciążę.
Mam 2x1 ale na 29 czerwca udało mi się znaleźć właśnie wizytę u lekarza którego chciałam na prowadzenie ciąży! 🙄

Będę brać dupka a resztę zostawię w rękach losu. No nic więcej nie zrobię.

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D

Mam 2x1 ale na 29 czerwca udało mi się znaleźć właśnie wizytę u lekarza którego chciałam na prowadzenie ciąży! 🙄

Będę brać dupka a resztę zostawię w rękach losu. No nic więcej nie zrobię.
Jeśli dalej masz skurcze to możesz wziąć nospe i magnez.
Duphaston, nospa i magnez to standardowe zachowanie przy ciążach, z krwawieniem.
Dużo odpoczywaj 😘

Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Mnie się w pierwszej ciazy sprawdziło, miał być chłopczyk i chłopczyk wyszedł 😀 teraz pokazuje mi dziewczynkę, ale o ile w pierwszej ciazy miałam przeczucie, że to faktycznie chłopiec, tak teraz kompletnie nie wiem.

Moja psiapsi ma 5 sióstr i wszystkim im się ten kalendarz sprawdził 🫣 inna psiapsi ma syna, a wg kalendarza powinna mieć córkę , tak więc ... Mi pokazuje na córe.

Mi się w poprzedniej ciąży sprawdziło ;) Teraz też pokazuje dziewczynkę i pewnie tak będzie. To będzie 4 córka mojego męża 😄 U niego w rodzinie są same dziewczynki. W poprzedniej, poronionej ciąży też była dziewczynka

reklama
Do góry