reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

W ogóle nie wspomnialam o tym co mi powiedział. Będę cytować:

"to w ogóle planowana?"
"tu ma pani zdjęcie, niech pani pokaże temu co narobił"

Serio nie wiem co myśleć o tym...
Dramat. Od razu wystawiłabym mu stosowną opinie… może to by mu dało trochę do myślenia… nóż się w kieszeni otwiera 😡. A może zapisz się jeszcze jakoś prywatnie na wizytę do jakiegoś sensownego lekarza?

reklama
Masakra, próbuję się zapisać na koniec tego tygodnia na USG w Luxmedzie żeby jeszcze przed wyjazdem do mamy sprawdzić czy jest zarodek... To by było 5+4 więc może już coś by było widać... Poluję od rana, ale nie ma żadnych wizyt 🙈🙈🙈
No niestety ja tak samo próbowałam w medicoverze i w końcu zapisałam się prywatnie bo tam najbliższy termin był na 7.7 😛 tak czy siak pójdę ale nie mogłam się doczekać żeby zobaczyć kropka❤️

No niestety ja tak samo próbowałam w medicoverze i w końcu zapisałam się prywatnie bo tam najbliższy termin był na 7.7 😛 tak czy siak pójdę ale nie mogłam się doczekać żeby zobaczyć kropka❤️
Ja już byłam wczoraj na USG, ale wiadomo, był tylko pęcherzyk (4+6). Chociaż mnie to cieszy bo w poprzedniej poronionej ciąży dopiero jakoś 5+2 był pęcherzyk i to jeszcze pusty

Dramat. Od razu wystawiłabym mu stosowną opinie… może to by mu dało trochę do myślenia… nóż się w kieszeni otwiera 😡. A może zapisz się jeszcze jakoś prywatnie na wizytę do jakiegoś sensownego lekarza?

No tak ale pytanie czy ten duphaston brać czy nie. Nie wiem.

Jestem wkurwiona bardziej niż zmartwiona.
Zobaczę jutro jakieś wolne wizyty może coś się znajdzie...

Myślicie, że coś w tym jest ? Zachcianki mą chłopca i na dziewczynkę ? 😅
Mnie też odrzuciło od słodkoego w tej ciązy 😉
Mam i chłopca i dziewczynkę i obalam ten mit. Przy synu wpieprzałam głównie zupki chińskie 😂😂 A przy córce bardzo różnie, raz miałam ochotę na słodkie, raz na sushi a raz na ogórki kiszone 🫢

reklama
Do góry