reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
No właśnie próbuję do tego dojść. Ostatnim razem jadłam chłodnik. Dwa dni poźniej buraczkowa ze śmietaną. Dzisiaj sałatka z kulką mozarelli. Zastanawiam się czy to może być jakaś nietolerancja laktozy, alergia na nabiał? Ogolnie przed ciążą miewałam takie epizody czasami np po owsiance na mleku. Ale nie było to jakieś bardzo częste więc olałam temat. Teraz w ciąży się to nasiliło 🥵
O tym samym pomyślałam, że to przez nabiał.
Spróbuj ograniczyć i zobaczysz czy dalej będzie się sytuacja powtarzała 🤔

Ja mam mdłości jakby mniejsze ale za to apetyt wilczy 🙈 już nie wiadomo co jesc... Staram się zapychać owocami żeby nie przytyć 10 kilo na samym początku 😅

No i wylądowaliśmy w szpitalu. Synek sie powoli odwadnia i musieliśmy zostać. A ja w czwartek mam pierwszą wizytę. Mam nadzieje, że wyzdrowieje nam szybko. A stresu jakiego bam narobił. Prawie zasłabłam jak mu krew pobierali. Ale jak sie zapomnialo pić i jeść to tak jest… Teraz jeszcze mam bana na spanie 🤯
Dużo zdrówka dla synka, oby było już tylko lepiej ❤️ Ty też w tym wszystkim dbaj o siebie 🙂

Do dziewczyn które przyjmują zastrzyki z heparyny - czy wam też się czasami zdarza, że np kropla płynu wyleci że strzykawki zanim uda się wpuścić preparat? Bo tak się z mężem zastanawiamy.. Czasami nic nie poleci i uda się wpuścić cały płyn, czasami poleci kropla że strzykawki a czasami kropla zostanie na brzuchu.. Nie wiem od czego że raz się udaje a raz nie. Martwimy czy na pewno nic się nie stanie przez to.

Dzień dobry 🙃

Dzisiaj się obudziłam i rano dalej było lekkie plamienie. Jednak ta wizyta dziś o 17 na 100% się odbędzie. Może przynajmniej skieruje mnie na badania krwi żeby zobaczyć czy wszystko okej. Ale mimo wszystko 🙃 jak zobaczyłam wczorajsze usg to mi ulżyło.

Jest w macicy co jest najważniejsze, byle się utrzymało teraz 🙈

Za wszystkie dziewczyny, co mają dziś wizyty trzymam mocno kciuki ☺️❤️

U mnie dziś brak chęci na jedzenie.
Wszystko pachnie i wygląda Blee 🙈😅

reklama
Do dziewczyn które przyjmują zastrzyki z heparyny - czy wam też się czasami zdarza, że np kropla płynu wyleci że strzykawki zanim uda się wpuścić preparat? Bo tak się z mężem zastanawiamy.. Czasami nic nie poleci i uda się wpuścić cały płyn, czasami poleci kropla że strzykawki a czasami kropla zostanie na brzuchu.. Nie wiem od czego że raz się udaje a raz nie. Martwimy czy na pewno nic się nie stanie przez to.
mi się zdarza.. wiadomo trzeba wypuścić powietrze więc ciut preparatu wyleci ale w poprzednich ciążach też tak robiłam i 2 ciążę zakończyły się sukcesem więc nie ma co panikować. To znikoma ilość.🥰

Do góry