reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny poszło dosyć szybko
Screenshot_20230626_211008_com.huawei.photos.jpg

Ból jest bo jak Pani dr stwierdziła jest po prostu.

Wszystko wygląda okej. Mam skonsultować się ze swoim lekarzem. Na tą chwilę wszystko wygląda okej a plamienia i bóle moga się zdarzać 🤷🏻‍♀️

reklama
A ja dziś zrobiłam wszystkie zlecone badania krwi i moczu, niestety wyszła duża ilość bakterii ☹️ jutro idę na posiew i pewnie dostanę antybiotyk. Skąd to cholerstwo się wzięło, miesiąc temu przed punkcją wynik idealny a teraz dupa☹️

W
Zobacz załącznik 1541108

Wszystko wygląda okej. Mam skonsultować się ze swoim lekarzem. Na tą chwilę wszystko wygląda okej a plamienia i bóle moga się zdarzać 🤷🏻‍♀️
wow naprawdę szybko poszło ! Nie powiem ile ja czekalam .... Bo to aż wstyd dla szpitala.

Cieszę się że wszystko dobrze ❤️ a plamienie ustało ? Idziesz na jutrzejszą wizytę ?

W

wow naprawdę szybko poszło ! Nie powiem ile ja czekalam .... Bo to aż wstyd dla szpitala.

Cieszę się że wszystko dobrze ❤️ a plamienie ustało ? Idziesz na jutrzejszą wizytę ?
Pani dr powiedziała że nic nie widzi ale jak siusialam w szpitalu to było trochę dalej na papierze.

Generalnie poszło szybko bo pojechaliśmy na izbę przyjęć która jest poza miastem. Tam mało ludzi jeździ.

Pani doktor zasugerowała iść na wizytę. Założą mi kartę i zrobią wszystkie najważniejsze badania wtedy. Tu miałam tylko USG i badanie ogólne.

Zobacz załącznik 1541108

Bardzo się cieszę 🥰, mam nadzieję że trochę się uspokoiłaś.
Weź nospe, magnez i odpoczywaj.
Może będzie potrzebne wdrożenie progesteronu, ale to już lekarz zadecyduje.
Spokojnej nocy ❤️

Pani dr powiedziała że nic nie widzi ale jak siusialam w szpitalu to było trochę dalej na papierze.

Generalnie poszło szybko bo pojechaliśmy na izbę przyjęć która jest poza miastem. Tam mało ludzi jeździ.

Pani doktor zasugerowała iść na wizytę. Założą mi kartę i zrobią wszystkie najważniejsze badania wtedy. Tu miałam tylko USG i badanie ogólne.
No właśnie a leki ci jakieś zaleciła ? Czy to twój lekarz ma zadecydowac? Kamień z serca ❤️❤️❤️

Zobacz załącznik 1541108

Super, najważniejsze, że wszystko dobrze ❤️ super, że pojechaliście i dzięki temu nie musisz się stresować, że coś jest nie tak 😘 trzymam kciuki żebyś nie miała już takich stresów!

A ja dziś zrobiłam wszystkie zlecone badania krwi i moczu, niestety wyszła duża ilość bakterii ☹️ jutro idę na posiew i pewnie dostanę antybiotyk. Skąd to cholerstwo się wzięło, miesiąc temu przed punkcją wynik idealny a teraz dupa☹️
Kurcze ja w poprzedniej ciąży też miałam jakieś bakterie w moczu ale skąd to 🤦🙆

reklama
No właśnie a leki ci jakieś zaleciła ? Czy to twój lekarz ma zadecydowac? Kamień z serca ❤️❤️❤️
Mój lekarz ma decydować co dalej.

Super, najważniejsze, że wszystko dobrze ❤️ super, że pojechaliście i dzięki temu nie musisz się stresować, że coś jest nie tak 😘 trzymam kciuki żebyś nie miała już takich stresów!
Na tą chwilę to chce mi się tylko spać bo normalnie już zasypiam o tej porze. Ale boleć brzuch dalej boli.

Do góry