Emilcia88
Fanka BB :)
Jest idealnaAaaa dziewczyny lekkiego ratunku
Czy ta beta nie jest za wysoka?
W poniedziałek 263 a dziś:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest idealnaAaaa dziewczyny lekkiego ratunku
Aaaa dziewczyny lekkiego ratunku
Aaaa dziewczyny lekkiego ratunku
Właśnie głupia ominęłam ta w środę bo czułam się kiepskoJak sie nie robi co 2 to inaczej przyrasta wydaje sie mega przyrost. Ale jak bys sobie tak na szybko podliczyła ze co 2 się podwaja to tak wyjdzie. Ale podobno pozniej juz inaczej przyrasta
Właśnie głupia ominęłam ta w środę bo czułam się kiepsko
Teraz miałam takie zdziwienie
Ja przezylam. Rewelacja. Indukcja, 3,5h, znieczulenie. Bez cięcia, jak ogladali lekarze krocze to mowili: tu nie ma co ogladac (uczyli mlodych). Kazdy porod jest inny. Nastaw sie - ze bedzie to najpiekniejszy dzien ever! Moj byl! Poznalam swoje pierwsze dzieciatkoBoże jak czytam o SN to jestem przerażona. To naprawdę jest taki koszmar? Ciężko to przeżyć? Nie wiem czego się spodziewać i na co nastawiać.
No właśnie 30 czerwca ma być wizyta. Ale tak myślę jeśli Beta jest już 1700? to czy mogę wcześniej?Kiedy lekarz ? To ostatnia beta? Wiem, ze mialas kontrolować bo nerwy itp ale ta beta tez Cię sporo nerwów kosztuje tak myślę
Taak karmienie i tulenie jest cudowne taki haj!!Każdy poród jest inny. Ja mogę powiedzieć ze swojego doświadczenia jedynie. Porodu bałam się wręcz panicznie ale kiedy wszystko się zaczęło byłam opanowana. Miałam tez dużo szczęścia bo akurat trafilam na swojego gin w szpitalu i spoko położne. Miałam tez porod rodzinny chociaż mąż został wpuszczony dopiero na8cm. Dostalam tez rzutem na taśmę znieczulenie bo nie dawalam rady i myślę że dzięki temu dobrze wspominam poród. Tym razem chcę rodzic w innym szpitalu gdzie znieczulenie jest dostępne na pewno
. Ostatnio mialam duzo szczęścia, ze byl akurta anestezjolog bo zazwyczaj go nie ma. Po znieczuleniu bylo już piękniex no i to cudowne doświadczenie, że od razu masz ze sobą dzidziusia, ze zajmujesz się nim sama, śpicie i karmicie się caly czas
No właśnie 30 czerwca ma być wizyta. Ale tak myślę jeśli Beta jest już 1700? to czy mogę wcześniej?
Jeszcze jedna Beta ma być 28 czerwca 2 dni przed badaniem. Mam jeszcze 2 skierowania ale jedna oleje w poniedziałek
Według apki 4+6 dzisiaj.Nie chce ci zle pisać jak nie mam pojęcia nie wiem ile ja miałam ani inne kobietki jak u nas juz bylo widac na usg. Ciężko powiedzieć ale pewnie im dalej tym lepiej. A tydzien ktory (sorka na pewno kojarze ale mam tele bawie sie z córką i jeszcze milion rzeczy to nie potrafię przywiązać uwagi)