Ja dzisiaj też się gorzej czuje. Brzuch wzdęty jak balon, trudności z wypróżnianiem, w nocy złapał mnie taki ból brzucha, że aż nawet w części udało mi się wypróżnić, ale wcale nie poczułam ulgi. Dodatkowo odczuwam posmak kwaśnego w ustach, który powoli robi się uciążliwy i mam coraz większe mdłości W pracy muszę jakoś wytrzymać do 15. Najbardziej obawiam się wymiotów. Za tydzień idę na chrzciny do siostrzeńca, mam nadzieję, że uda mi się przeżyć tą uroczystość. Mimo wszystko życzę Wam pozytywnego dnia
reklama
Paulusiek_12
Fanka BB :)
Po 16 ma być wynik
Oby nie było jak w poniedziałek że dopiero o 2 rano były bo wtedy nie wiem.
Kitsune
Moderator
Ja miałam w środę dopiero po 19, a byłam na pobraniu 6:30 Dzisiaj Pani mnie zapewniła, że na pewno będzie wcześniejPo 16 ma być wynik
Lauritaa
Moderator
Od rana mam jakiś zły dzień. Chce mi się płakać i sobie myśle, że może wcale nie jestem gotowa na macierzyństwo. Jakiś baby blues mnie dopadł jeszcze przed porodem
Kochana nigdy nie bedziesz gotowa, nigdy nie będzie dobry czas, zawsze będą wątpliwości choćbyś dzien wcześniej byla pewna na 100%
Kasia.n40
Oj tak to prawda, ja od wczoraj ryczę, moja córka skończyła podstawówkę, pewnien etap życia właśnie się zakończył i ciągle myślę czy dam radę z nowym maluchem.Kochana nigdy nie bedziesz gotowa, nigdy nie będzie dobry czas, zawsze będą wątpliwości choćbyś dzien wcześniej byla pewna na 100%
Ten rok był dla mnie trudny, moją córkę dopadła popandemiczna depresja, jest pod opieką psychoterapeuty, myślę że ta mała istotka która się pojawi wniesie w jej życie więcej radości bo zawsze chciała mieć rodzeństwo.
nindziaa
Moderator
Dzięki, za te słowa to było mi potrzebneKochana nigdy nie bedziesz gotowa, nigdy nie będzie dobry czas, zawsze będą wątpliwości choćbyś dzien wcześniej byla pewna na 100%
Oleczqa002
Kochana jednorazowo w niewielkiej ilości na pewno nie zaszkodzi co do wątpliwości to tak jak pisała @Lauritaa nigdy nie ma dobrego momentu. Ja też jak zobaczyłam pozytywny test to byłam przerażona mimo, że podjęliśmy decyzje o powiększeniu rodziny, ale chyba nie spodziewałam się, że pójdzie tak szybko i to mnie przeraziło potem z każdym dniem coraz pozytywniej podchodziłam do tego, ale też co jakiś czas mnie dopadają wątpliwości, chociażby takie jak sobie poradzimy, jak ułożymy, jak się pomieścimy ale głowa do góry, myśle, że jak już przyjdzie nam tulić maleństwa to wszystkie wątpliwości odejdą na bokZjadłam na śniadanie owsiankę z cynamonem. Teraz czytam, że cynamonu w ciąży nie można. Czy ja naprawdę wszystko muszę robić zle.
reklama
Madlen@
A u mnie od kilku dni okropne mdłości, na nic nie mam ochoty. Budzę się w nocy i muszę coś zjeść bo jest mi tak okropnie niedobrze. I tak chodzę i chrupie po nocach wafle ryżowe we wtorek zwymiotowałam w drodze do pracy, do tego męczą mnie bóle głowy i zmęczenie od wczoraj wzięłam urlop bo nie funkcjonuje normalnie wizyta dopiero w piątek