reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja bardziej wino bezalkoholowe, bo nie lubię gazowanych napojów
nigdy nie połam wina 0% jest różnica w smaku? Polecasz jakieś? Czasami gdzieś na grillu wypije 0% mohito czy jakieś owocowe ale średnio mi smakuje..

@Emilcia88 dziękuję że pytasz🥰 jest bez zmian.. szperam w internecie ale nic mądrego nie znalazłam.. cały dzień próbowałam się dodzwonić do mojej dr ale albo zajęte albo tel wyłączony .. zła jestem na nią.. prywatnie na jutro nie udało mi się nigdzie zapisać pozostaje czekać na sobotę na powtórzenie bety🙈

@Lauritaa ta ja też mam ochotę na śledzia i do tego kiełbasa z musztardą i oliwki 🙈 ale może dlatego że jeszcze dziś mięsa nie jadłam ...

Ja już po wizycie :) na szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia 🫤Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.

reklama
Ja już po wizycie :) na szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia 🫤Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.
Hmm ciekawe podejście lekarza 🤔

Do góry