Umów się jak najszybciej do kogoś innego!To sporo, naprawdę dziwna sytuacja. A lekarz dobry i miał dobre USG? Mój we wtorek nie mógł znaleźć dziecka , bo się gdzieś schowało w róg .
reklama
Lilka92
Fanka BB :)
No właśnie ja też nie, aż się zdziwiłamA zostały przeprowadzone jakieś badania ja temat szkodliwości chmielu w ciąży?
Nigdy nie słyszałam o czymś takim
Lauritaa
Moderator
No właśnie ja też nie, aż się zdziwiłam
Myślę, ze po prostu wszystko z umiarem. Chyba nikt nie pije codziennie takiego piwka. A po 2 wszystko w nadmiarze szkodi, jakbysmy zaczęły się czepiać....dosłownie wszystko
Pyrolka
Też żurek właśnie robiłamRuszyła produkcja żurku i śledzie (mąż wczoraj wieczorem jezdzil po sklepach aby je kupić )
Pyrolka
Gdybym miała ochotę to pewnie, przecież to soczek ale mnie odrzuca od tego, w ogóle nie mam ochoty.Dziewczyny czy jesteście zwolenniczkami picia piwa 0% w ciąży?
Bafinka
nigdy nie połam wina 0% jest różnica w smaku? Polecasz jakieś? Czasami gdzieś na grillu wypije 0% mohito czy jakieś owocowe ale średnio mi smakuje..Ja bardziej wino bezalkoholowe, bo nie lubię gazowanych napojów
@Emilcia88 dziękuję że pytasz jest bez zmian.. szperam w internecie ale nic mądrego nie znalazłam.. cały dzień próbowałam się dodzwonić do mojej dr ale albo zajęte albo tel wyłączony .. zła jestem na nią.. prywatnie na jutro nie udało mi się nigdzie zapisać pozostaje czekać na sobotę na powtórzenie bety
@Lauritaa ta ja też mam ochotę na śledzia i do tego kiełbasa z musztardą i oliwki ale może dlatego że jeszcze dziś mięsa nie jadłam ...
Ja już po wizycie na szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.
reklama
Emilcia88
Hmm ciekawe podejście lekarzaJa już po wizycie na szczęście było już coś widać - 2,1mm. Lekarz powiedział, że trochę mało jak na 6 tygodni, mam nadzieję, że to po prostu kwestia jakiegoś przesunięcia Podobno już 3 dni potrafi zrobić sporą różnicę. Mam sobie zrobić test obciążenie glukozą (dość wysoka mi wyszła w ostatnich badaniach) i badanie CMV. Pozostałe badania już miałam zrobione. I kolejna wizyta za ok. 3 tygodnie, żeby sprawdzić, "w którą to pójdzie stronę" . Chyba się jednak zdecyduję na Medicover, żeby mieć wszystkie badania i specjalistów w jednym miejscu.