reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

to pewnie zależy jakie kto ma bóle. Ja miałam bardzo silne bóle krzyżowe. Moja ciocia znowu mówi, że dla niej poród to nic i mogłaby rodzić co miesiąc.
Miałam w dwóch pierwszych krzyżowe , ból fest , mąż mnie walił pięściami po krzyżu, żeby mi ulżyło 🙈 ból jest okropny , ale naprawdę słuchając różne historie myślałam , że będzie jeszcze gorzej. Może teraz jest łatwo mówic , a podczas każdego porodu mówiłam , że nigdy więcej

reklama
reklama
ja mogę powiedzieć jedno, poród sn bez znieczulenia to jest hardcore😅 Na szkole rodzenia mówili, że najlepiej dla dziecka aby nie korzystać ze znieczulenia, bo to zawsze wpływa na maleństwo, więc uparłam się, że nic nie wezmę. No i myślałam tam, że umrę. Pierwsze moje słowa po porodzie: nigdy więcej. Szycie na żywca nie bolało prawie nic. Teraz chyba zdecyduje się na znieczulenie😅

Kurde to nie za wesoło miałaś. Ja sie nastawialam na hardcore ale bylo spoko 4 h i po sprawie bez znieczulenie ani nic. Ale wiem, ze teraz nie musi tak byc i moze byc gorzej 😞

Do góry