Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wiedzą bo jestem na zwolnieniuMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
ja jeszcze nie mówiłam, pracuje cały czas. Planuje powiedzieć dopiero ok 12 tygodniaMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.Mówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Powiedziałam wczoraj, bo wiedziałam że będę na zwolnieniuMówiłyście już w pracy czy jeszcze czekacie?
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych.