reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja męża zabieram od początku do gabinetu. Później to już sobie w domu czasem USG robimy żeby zajrzeć co tam słychać u bobasa. Jak Wiki za długo grzeczna w brzuchu była to robiliśmy podgląd 🙃

reklama
Mam pytanko odnośnie tych takich pakietów zdrowotnych. Nie za bardzo wiem o co chodzi. Tyle badan trzeba będzie teraz robic i to nie tanich oplaca sie wziąć jakies takie ubezpeczenie ? Powiedzcie cos wiecej na ten temat ? Jakie to są koszta i czy faktycznie warto, jestem mega zielona w tym.

U mnie też nie wie nikt prócz męża. Choć on by już się chętnie chwalił całemu światu ale ja go cały czas zatrzymuje 🤣

U mnie tak samo tylko mąż wie na razie. Za dwa dni powiem przyjaciółce a rodzina dowie się za miesiąc. Boże, dzisiaj zaczynam 9 tydzień wg aplikacji, jak ten czas leci 😲😲😲
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych. :)

reklama
U mnie tak samo tylko mąż wie na razie. Za dwa dni powiem przyjaciółce a rodzina dowie się za miesiąc. Boże, dzisiaj zaczynam 9 tydzień wg aplikacji, jak ten czas leci 😲😲😲
Jeszcze nie mówiłam. Tak na prawdę to oprócz narzeczonego to nikt nie wie. Jeszcze sama w to nie dowierzam. Kolejną wizytę mam na początku lipca, więc może po niej powiem, ewentualnie po prenatalnych. :)

Do góry