Truskawka_1990
Fanka BB :)
Jejciu, a ja jem tylko buły z parówką i pomidorem Ale ja przecież nie lubię parówek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przygotuj się na miksy różnych rzeczy.Jejciu, a ja jem tylko buły z parówką i pomidorem Ale ja przecież nie lubię parówek
Ja miałam w pierwszym trymestrze fazę na pomarańcze, drugi trymestr to pomidory i jabłka, a w trzecim rządziły arbuzy.Ja w pierwszej pomidory. I tu by się zgadzało, ale skąd te parówki Chyba po prostu musi być mięcho
Ja kiedyś czytałam że ta faza na kwaśne podobno pomaga na mdłości. Organizm niby jakoś podświadomie broni się przed rzygiem bo częściej mdli i zamula po słodkich smakach. A jak łapie się fazę na kwaśne to taka obrona przed mdłościami jest.Mnie narazie strasznie ciągnie do ogórków kiszonych i kapusty kwaszonej
Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?