reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
U mnie jeszcze nic nie widać , straciłam trochę i lekarz nawet dzisiaj mówił ze jestem na sterydach i zamiast tyć to chudnę 😂
Ciesz się kochana bo dużo dziewczyn ma później problem 😔 ja w ciąży miałam cukrzycę ciazowa więc w sumie przytyłam 6 kg i po ciąży ważyłam mniej niż przed 🙈😂 dieta cud

Ostatnia edycja:
Do dzieczyn, które mają już starsze dzieci...
Czy Wy też dużo pozapominałyściem z poprzednich ciąż, ja czytam i czytam co mi wolno, co nie. Nawet nie pamiętam jakiś balsamów używałam😉 (ostatnia ciąża 7 lat temu).
Zamówiłam teraz z serii Nacomi, ma dobre opinie i w ogóle lubie tą markę.
Zresztą tyle teraz nowości i udogodnień, że można się pogubić 😅
ja rodziłam 8 lat temu i nic nie pamietam 😔

Ja już zdecydowanie widzę u siebie brzuszek. Co ciazę coraz szybciej... W pierwszej ciąży do 5 miesiąca nie było za bardzo widać, długo nosiłam ciuchy sprzed ciąży. W drugiej już pod koniec pierwszego trymestru wjechały ciążowe rzeczy. Teraz pewnie będzie podobnie.
Do tej pory na szczęście kilogramy po ciążach bez diet schodziły w ciągu roku.

Ja już zdecydowanie widzę u siebie brzuszek. Co ciazę coraz szybciej... W pierwszej ciąży do 5 miesiąca nie było za bardzo widać, długo nosiłam ciuchy sprzed ciąży. W drugiej już pod koniec pierwszego trymestru wjechały ciążowe rzeczy. Teraz pewnie będzie podobnie.
Do tej pory na szczęście kilogramy po ciążach bez diet schodziły w ciągu roku.
Nawet nie strasz 🙈 ja z ciążowych rzeczy mam tylko jedną - legginsy hahah i to też tylko dlatego że dostałam 😂🙈 u mnie też długo brzucha nie było i cały czas smigalam w swoich ciuchach tylko koszulki niektóre robiły się za krótkie 🫣

Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲

Ja zaczęłam 8 tydzień i ubrałam dzisiaj obcisła sukienkę i mam wrażenie ze bardzo delikatnie ale widać 😍 co do jedzenia to mam ogromna ochotę pic wiecznie cole i dziś nawet jadłam żelki o smaku coli i smakują jak nigdy 😁 za to woda mi totalnie nie leży boje sie o odwodnienie bo pije naprawdę mało, macie jakies sposoby co by lepiej wchodziła 🥲
Próbowałaś zrobić sobie z cytryną?

Ja polecam z całego serca Bolero ;) Kiedyś piłam i był mega, mają mnóstwo różnych smaków. I można pić spokojnie w ciąży :)

reklama
Do góry