Butterfly.
Fanka BB :)
no pewnie na kolejnej się już całkiem pokaże kropuśTak się cieszę że wszystko ok ach ten kropus trochę się chciał podroczyć ale stwierdził że czas na pokazanie się
Cudownie wieści
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no pewnie na kolejnej się już całkiem pokaże kropuśTak się cieszę że wszystko ok ach ten kropus trochę się chciał podroczyć ale stwierdził że czas na pokazanie się
Cudownie wieści
Moja teżTo moja pierwsza ciąża, dlatego tak wszystko analizuję Ja używam aplikacji: Moja ciąża i Preflife.
A ja znów apetyt taki , że masakra. I muszę zjeść bo inaczej mi nie dobrze. Od kawy też mnie odrzuciłoJa na ten moment mdłości nie mam dużych, czasem w ciągu dnia mi niedobrze. Za to apetyt się zmniejszył i na kawę nie mogę patrzeć
Też mam ogromny apetyt, zjem a za pół godziny w żołądku mi burczy, przelewa sięA ja znów apetyt taki , że masakra. I muszę zjeść bo inaczej mi nie dobrze. Od kawy też mnie odrzuciło
Ja tak miałam cały zeszły tydzień i tydzień przed pozytywnym testem teraz mam odrzutTeż mam ogromny apetyt, zjem a za pół godziny w żołądku mi burczy, przelewa się
Ja ciagle jem
W takim razie musimy z tym walczyć i dać na luzMoja też
Też wszystko analizuje. Mam przeczucie że, zbyt wnikliwie wręcz.
To idziemy jutro razem , o której masz ? Ja o 17. Będę miała 6+4 TC .Dziewczyny, jutro mam wizytę a już się stresuje Jakoś do tej pory udawało mi się na spokojnie podchodzić ale nachodzą mnie czarne myśli. A co jak puste jajo? Albo pozamaciczna? Po 3 niepowodzeniach chyba nie umiem inaczej.
Jutro będzie 7+3 - myśle, że to już wóz albo przewóz bo serduszko już powinno być.