reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
U mnie różnie… na początku byłam głodna co godzinę, mogłam jeść bez przerwy. Teraz przez większość czasu mam odrzut do jedzenia, mdli mnie ale przychodzi moment, ze nagle się to wyłącza i czuje ssanie w żołądku, muszę szybko zjeść. Zjem i mdłości wracają 😂 no i dziś wylałam pierwsza kawę, nie mogłam przełknąć. Wchodzi mi tylko woda a jak jest mocno zle to cola zero w puszce (tak to ma znaczenie 😂)
mnie też kompletnie odrzuciło od kawy 😞

Ja mam farta bo póki co nic mi nie jest. Zero jakichkolwiek objawów ciąży poza brakiem okresu. Niech tak trwa jak najdłużej 😎
Wg aplikacji mam 5+6 i z objawami u mnie bardzo podobnie. Jedynie ból podbrzusza, wzdęcia, zaparcia i zaczynają się delikatne mdłości. Aaaa i po pracy jestem tak zmęczona, że jak się położę to wstać nie mogę. Przez ostatni tydzień chodzę spać o 21. Jedynie co mnie wczoraj zaniepokoiło to krosta, która zrobiła się na wardze sromowej :( Oczywiście jak zaczęłam czytać na internecie o tym to znów się tylko zestresowałam :oops:

Ja z tymi objawami to mam różnie, jednego dnia nic, a na drugi dzień leżę bo mdłości okropne 😁
Noce mam zarwane bo nie mogę zbytnio spać 😏 Dziś w nocy złapała mnie zgaga i musiałam wstać żeby zrobić sobie herbaty rumiankowej bo tylko to pomaga 😁
Jutro mam kolejną wizytę u lekarza zobaczymy czy wyniki są dobre i chyba poproszę żeby zajrzeć do fasolki 🙂

reklama
Do góry