Butterfly.
Fanka BB :)
podobno chodzi o spalona skórkę że coś się wydziela podczas grillowaniaA czemu ten grill niewskazany jest?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podobno chodzi o spalona skórkę że coś się wydziela podczas grillowaniaA czemu ten grill niewskazany jest?
Aha no o tym nie pomyślałam. Ale też bez przesady jak się raz na czas zje takie coś to nie zaszkodzi. Ewentualnie skórę można usunąć i zjeść środek.podobno chodzi o spalona skórkę że coś się wydziela podczas grillowania
Przypadkowo mi się wykupiło także brak wyjścia ale w sumie jestem zadowolona, sporo jest artykułów do czytania. Jak mam być szczera to nawet nie pamietam co było w wersji podstawowej wiec tez ciężko mi określić czy się opłacamasz wykupione jesteś zadowolona ma prawie 7 lat a nie miałam premium
Ja ostatnio jadłam 2 dni niepasteryzowany ser, to mnie bardziej martwi niż te ziemniaki w mundurkachpodobno chodzi o spalona skórkę że coś się wydziela podczas grillowania
spokojnie nic się nie stanie ja z Kają w ciąży to napiłam się piwa i nie wiedziałam o ciąży ale teraz wiem że po 1 piwie tak się upilam bo ktoś zaczął mieszkać w brzuszkuJa ostatnio jadłam 2 dni niepasteryzowany ser, to mnie bardziej martwi niż te ziemniaki w mundurkach
mnie też kompletnie odrzuciło od kawyU mnie różnie… na początku byłam głodna co godzinę, mogłam jeść bez przerwy. Teraz przez większość czasu mam odrzut do jedzenia, mdli mnie ale przychodzi moment, ze nagle się to wyłącza i czuje ssanie w żołądku, muszę szybko zjeść. Zjem i mdłości wracają no i dziś wylałam pierwsza kawę, nie mogłam przełknąć. Wchodzi mi tylko woda a jak jest mocno zle to cola zero w puszce (tak to ma znaczenie )
Wg aplikacji mam 5+6 i z objawami u mnie bardzo podobnie. Jedynie ból podbrzusza, wzdęcia, zaparcia i zaczynają się delikatne mdłości. Aaaa i po pracy jestem tak zmęczona, że jak się położę to wstać nie mogę. Przez ostatni tydzień chodzę spać o 21. Jedynie co mnie wczoraj zaniepokoiło to krosta, która zrobiła się na wardze sromowej Oczywiście jak zaczęłam czytać na internecie o tym to znów się tylko zestresowałamJa mam farta bo póki co nic mi nie jest. Zero jakichkolwiek objawów ciąży poza brakiem okresu. Niech tak trwa jak najdłużej
Tak się cieszę że wszystko ok ach ten kropus trochę się chciał podroczyć ale stwierdził że czas na pokazanie sięspokojnie nic się nie stanie ja z Kają w ciąży to napiłam się piwa i nie wiedziałam o ciąży ale teraz wiem że po 1 piwie tak się upilam bo ktoś zaczął mieszkać w brzuszku