Emilcia88
Fanka BB :)
Trzymam kciuki oby jednak nieZaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki oby jednak nieZaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Podobno plamienie w okolicach miesiączki może się zdarzyć na początku ciąży - spokojnie! Obserwuj i informuj nas na bieżącoZaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i mocno trzymam za to kciukiObyś miała rację. Niestety u mnie plamienia zawsze tylko zwiastowały bardzo złe informacje
Jesteśmy z tobą wiem co przechodzisz , czekamy na informacje tulę mocno ile dni jesteś po terminie @ ?Zaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Tez ZAna grudniowych tak dziewczyny zrobiły czekały do chyba 10 tc i zrobiły prywatną ale juz nie dodawały nikogo jak ktoś się chciał dodać .
I jedna dziewczyna pilnowala wizyt i terminów a na 1 stronie było imię wiek i skąd jesteśmy
Jeszcze nie wiadomo!!! Trzymaj sie !!!Zaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy
Ja ciagleZaczynam plamić dziewczyny... Pewnie @ zaraz przyjdzie więc bardzo szybko się pożegnamy