Tynka997
Aktywna w BB
Ja tez ze Śląska. Jesteś rocznik 88?A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez ze Śląska. Jesteś rocznik 88?A skąd jesteście dziewczyny ? Ja ze Śląska
My już mamy od dawna wybrane dla obu płciOoo ja tez chce dziewczynkę tak sobie mówię już albo wmawiam ze to jest ona . A jest któraś co myślała nad imieniem ?
Hehe nie, 8 to moja szczęśliwa liczba jestem rocznik 95Ja tez ze Śląska. Jesteś rocznik 88?
No tylko pytam czy ktoś już ma , nie jestem samaMy już dawno myśleliśmy ale nie chce teraz wybiegać w przyszłość. Chciałabym córeczkę ale wiadomo, że będę przeszczęśliwa co by się nie okazało
U mnie jest Milenka, będzie Martynka a jak stary da to trzecia będzie MarcelinaNo tylko pytam czy ktoś już ma , nie jestem sama
Mi się tak marzy druga dziewczynka
Mocno przytulam mówienie o stracie dziecka jest czasem takim tematem tabu.. ale jeśli uda nam się otworzyć na niego i spojrzeć szerzej to okazuje się że spotkało to tyle par.. że jest taką ogromnie przykrą " normą" .U nas tez jest strach ze stracimy tą fasolkę, jestem po 2 stratach w 7 tc wiec dla mnie ten czas jest ciężki . W poniedziałek idę na serduszko i wierze że ono tam jest. Mam dość takiego życia . Moja ostatnia ciaza była właśnie taka , nikomu nie mówię bo nic z tego nie wyjdzie , nie cieszę się bo co będzie jak stracę przecież po co się nakręcać ? Ja wiem ze ciaza w moim przypadku jest zagrożona ale cieszę się nią i mówię prosto jak ktoś pyta czemu nie mogę dźwigać. Nauczyłam się mówić o stracie i o szczęściu i nie mam z tym problemów.