Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i są przypadki gdzie przy 1500 nie ma a na następny dzień jest ale podobno nie najlepsze USG ma więc czekam na poniedziałekWiem, rozumiem tylko przy becie ponad 1000 to już powinien być pęcherzyk w macicy widoczny. Ale dużo zależy też od sprzętu, także trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
oczywiścieCzekamy na dobre wieści
My jedziemy za dwa tygodnie do mojej rodziny. Boję się, że moja mama po mnie pozna, ona ma jakiś radar a akurat będzie nasza 1 rocznica ślubu i pewnie jakiś szampan albo wino mama zaproponuje z tej okazjiByliśmy u rodziców. Mama stwierdziła, że przytyłam i pytała ile wazę Już się bałam, że zapyta czy nie jestem przypadkiem w ciąży, ale na szczęście nie zapytała Uff, chcemy dopiero w połowie lipca powiedzieć Ale wydaje mi się, że ona coś przeczuwa
Zgrałyśmy się, my mamy pierwszą rocznicę za 8 dniMy jedziemy za dwa tygodnie do mojej rodziny. Boję się, że moja mama po mnie pozna, ona ma jakiś radar a akurat będzie nasza 1 rocznica ślubu i pewnie jakiś szampan albo wino mama zaproponuje z tej okazji
Spray tantum v.erde forteDziewczyny byl temat tutaj co mozna na gardlo i przeziebienie wrazie co w ciąży. Nie dokopie się juz do tego. Powiecie co stosowałyście (cos gardlo mnie zaczyna) mam *spam* jakis w domu, a jakis spray cos ? Lub cokolwiek innego
Na gardło fiorda i płukanie woda z soląSpray tantum v.erde forte
Fa ringosept tabletki
Zdrówka!
Spray tantum v.erde forte
Fa ringosept tabletki
Zdrówka!
Na gardło fiorda i płukanie woda z solą